reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Oooch skąd ja to znam? Na początku non stop macałam cycki. No i byla to jedna wielka sinusoida. Czasmi w ogóle mnie nie bolały. Skoro tak ładnie ściemniała to beta pięknie rośnie 💖 myślę, że krew to już tylko formalność. Może też warto oznaczyć progesteron?
No mnie dziś w ogóle nie bolą . Tak tak progesteron chce zbadać dla pewności ☺️ jak jutro ładna beta wyjdzie to ponowie przyrost w środę i więcej już nie chce robić no chyba, że klinika będzie chciała ☺️ A jak czułaś się na początku ciąży ? Ja tylko czasami łapie mnie chwilowe zmęczenie i mam takie napady gorąca co też mi się nie zdarzało a teraz raz mi jest zimno a za chwilę gorąco

reklama
No mnie dziś w ogóle nie bolą . Tak tak progesteron chce zbadać dla pewności ☺️ jak jutro ładna beta wyjdzie to ponowie przyrost w środę i więcej już nie chce robić no chyba, że klinika będzie chciała ☺️ A jak czułaś się na początku ciąży ? Ja tylko czasami łapie mnie chwilowe zmęczenie i mam takie napady gorąca co też mi się nie zdarzało a teraz raz mi jest zimno a za chwilę gorąco
Zawsze tak samo, śpiączka ciężarnych, która do dziś mnie nie opuściła. Bolące cycki, w zależności od dnia, albo wcale albo nawet koszulka drażniła. Wieczorem czasami mnie mdliło.

Cześć dziewczyny!
Fajnie się czyta Wasze dobre wiadomości. Cieszę się, że w ostatnim czasie przybyło kilka pozytywnych testów. Oby tak dalej!
Wracam do Was i w końcu będę miała o czym pisać. Dziś wykonałam pierwszy zastrzyk do in vitro. Do efektów końcowych jeszcze długa droga, ale cieszę się, że w końcu coś się dzieje.

Pozdrawiam serdecznie :*

Witam, super że pozytywne wyniki tutaj mamy, i kolejne testy , rosnące bety i brzuszki [emoji106][emoji106][emoji106]
Ja jutro idę na bete 14 d po iui
Zobaczymy co to będzie ....
Od tygodnia bolą mnie piersi tak jak już wcześniej pisałam a od wczoraj strasznie boli podbrzusze że nospe muszę brać bo mam problem z normalnym poruszaniem się...
Mam nadzieję że to jakieś oznaki małego człowieczka a nie nadchodzącej ostrej @

Witam, super że pozytywne wyniki tutaj mamy, i kolejne testy , rosnące bety i brzuszki [emoji106][emoji106][emoji106]
Od tygodnia bolą mnie piersi tak jak już wcześniej pisałam a od wczoraj strasznie boli podbrzusze że nospe muszę brać bo mam problem z normalnym poruszaniem się...
Powodzonka, trzymam kciuki ✊😘

Cześć dziewczyny!
Fajnie się czyta Wasze dobre wiadomości. Cieszę się, że w ostatnim czasie przybyło kilka pozytywnych testów. Oby tak dalej!
Wracam do Was i w końcu będę miała o czym pisać. Dziś wykonałam pierwszy zastrzyk do in vitro. Do efektów końcowych jeszcze długa droga, ale cieszę się, że w końcu coś się dzieje.

Nieważne jaka długa ta droga, ale na jej końcu będzie przepięknie 🙂 trzymam mocno kciuki ✊❤️

Trzymam kciuki aby się udało! 🙂

Cześć dziewczyny!

hej @Alia119
Mocne kciuki za udane podejscie 🤞🤞🤞
Ktora to wasza proba?
Zycze zeby tym razem sie udalo.

oby oby oby!!!!!
Daj koniecznie dzis znac. Trzymam mocno kciuki za piekna bete!!!!

reklama
Do góry