reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Oooch skąd ja to znam? Na początku non stop macałam cycki. No i byla to jedna wielka sinusoida. Czasmi w ogóle mnie nie bolały. Skoro tak ładnie ściemniała to beta pięknie rośnie 💖 myślę, że krew to już tylko formalność. Może też warto oznaczyć progesteron?
No mnie dziś w ogóle nie bolą . Tak tak progesteron chce zbadać dla pewności ☺️ jak jutro ładna beta wyjdzie to ponowie przyrost w środę i więcej już nie chce robić no chyba, że klinika będzie chciała ☺️ A jak czułaś się na początku ciąży ? Ja tylko czasami łapie mnie chwilowe zmęczenie i mam takie napady gorąca co też mi się nie zdarzało a teraz raz mi jest zimno a za chwilę gorąco

reklama
No mnie dziś w ogóle nie bolą . Tak tak progesteron chce zbadać dla pewności ☺️ jak jutro ładna beta wyjdzie to ponowie przyrost w środę i więcej już nie chce robić no chyba, że klinika będzie chciała ☺️ A jak czułaś się na początku ciąży ? Ja tylko czasami łapie mnie chwilowe zmęczenie i mam takie napady gorąca co też mi się nie zdarzało a teraz raz mi jest zimno a za chwilę gorąco
Zawsze tak samo, śpiączka ciężarnych, która do dziś mnie nie opuściła. Bolące cycki, w zależności od dnia, albo wcale albo nawet koszulka drażniła. Wieczorem czasami mnie mdliło.

Cześć dziewczyny!
Fajnie się czyta Wasze dobre wiadomości. Cieszę się, że w ostatnim czasie przybyło kilka pozytywnych testów. Oby tak dalej!
Wracam do Was i w końcu będę miała o czym pisać. Dziś wykonałam pierwszy zastrzyk do in vitro. Do efektów końcowych jeszcze długa droga, ale cieszę się, że w końcu coś się dzieje.

Pozdrawiam serdecznie :*

Witam, super że pozytywne wyniki tutaj mamy, i kolejne testy , rosnące bety i brzuszki [emoji106][emoji106][emoji106]
Ja jutro idę na bete 14 d po iui
Zobaczymy co to będzie ....
Od tygodnia bolą mnie piersi tak jak już wcześniej pisałam a od wczoraj strasznie boli podbrzusze że nospe muszę brać bo mam problem z normalnym poruszaniem się...
Mam nadzieję że to jakieś oznaki małego człowieczka a nie nadchodzącej ostrej @

Witam, super że pozytywne wyniki tutaj mamy, i kolejne testy , rosnące bety i brzuszki [emoji106][emoji106][emoji106]
Od tygodnia bolą mnie piersi tak jak już wcześniej pisałam a od wczoraj strasznie boli podbrzusze że nospe muszę brać bo mam problem z normalnym poruszaniem się...
Powodzonka, trzymam kciuki ✊😘

Cześć dziewczyny!
Fajnie się czyta Wasze dobre wiadomości. Cieszę się, że w ostatnim czasie przybyło kilka pozytywnych testów. Oby tak dalej!
Wracam do Was i w końcu będę miała o czym pisać. Dziś wykonałam pierwszy zastrzyk do in vitro. Do efektów końcowych jeszcze długa droga, ale cieszę się, że w końcu coś się dzieje.

Nieważne jaka długa ta droga, ale na jej końcu będzie przepięknie 🙂 trzymam mocno kciuki ✊❤️

Trzymam kciuki aby się udało! 🙂

Cześć dziewczyny!

hej @Alia119
Mocne kciuki za udane podejscie 🤞🤞🤞
Ktora to wasza proba?
Zycze zeby tym razem sie udalo.

oby oby oby!!!!!
Daj koniecznie dzis znac. Trzymam mocno kciuki za piekna bete!!!!

reklama
Do góry