kolor nadzieji
Fanka BB :)
Boziu obudziłam się o 2 i już zasnąć nie mogę denerwuje się[emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, odpoczywaj, należy sięHej dziewczyny, wysylam Wam pozdrowienia z Tatr mam kilka dni calkowitego resetu bo mam mega slaby zasieg i ciagle chodze po górach trzymam za Was kciuki zeby wszystko bylo ok!! wiekszosc postow nadrobie po powrocie bo wyrywkowo czytam tylko jak mi sie strona zaladuje w wolnym czasie.... Ale.. Tak bardzo tego potrzebowalam taki reset to super sprawa od kilku dni glownie mysle o tym ze nie mam sily, mam zakwasy, trasa ciężka itp a nie o in vitro... Tak mi tego brakowało
Będzie dobrze! Trzymam kciukiBoziu obudziłam się o 2 i już zasnąć nie mogę denerwuje się[emoji17]
Kochana strach jest normalny, ale jesteś dzielna i trzymamy tutaj wszystkie kciuki żeby szybko poszło i żebyś już dzisiaj zobaczyła swoją kruszynkeBoziu obudziłam się o 2 i już zasnąć nie mogę denerwuje się[emoji17]
Ja po 6 inseminacjach zdecydowałam się na in vitro. Ale tej kliniki o której piszesz nie znammoje pytanie zaginelo wiec zapytam jeszcze raz. czy ktos po nieudanych inseminacjach zdecydowal sie na invitro? znalazlam klinike w Czechach Europe IVF maja super opinie i chcialabym tam pojechac ale fajnie by bylo pogadac z kims kto tam byl i ją zna. Dzieki
Ja po 4 IUI zdecydowałam się na IVF, ale również nie znam się na klinikach w Czechach.moje pytanie zaginelo wiec zapytam jeszcze raz. czy ktos po nieudanych inseminacjach zdecydowal sie na invitro? znalazlam klinike w Czechach Europe IVF maja super opinie i chcialabym tam pojechac ale fajnie by bylo pogadac z kims kto tam byl i ją zna. Dzieki
Ja po 4 IUI zdecydowałam się na IVF, ale również nie znam się na klinikach w Czechach.
Hej, ja po 3 iui zdecydowałam się na Czechy. Jadę w sierpniu do Brna. Jestem już po obowiązkowych badaniach.moje pytanie zaginelo wiec zapytam jeszcze raz. czy ktos po nieudanych inseminacjach zdecydowal sie na invitro? znalazlam klinike w Czechach Europe IVF maja super opinie i chcialabym tam pojechac ale fajnie by bylo pogadac z kims kto tam byl i ją zna. Dzieki
Boziu obudziłam się o 2 i już zasnąć nie mogę denerwuje się[emoji17]