Ja na pewno tez będę intensywnie o tym myślała bo to sie nie da wyłączyć myślenia o tym. Teraz będziesz miała drugie invitro? Szkoda ze było u Cb nie udane Czy związane to jest z wieloma wizytami? Ciekawe co tym razem w pracy wymyślę....Dla mnie najbardziej stresujące było ile będzie zarodków no i oczywiście beta. Sam transfer podobny do IUI tylko w trakcie robione jest usg przez powłoki brzuszne i widać jak zarodek jest wpuszczany
U mnie pierwszy transfer nieudany.
reklama
eij
Fanka BB :)
Długi protokół zaczynasz od przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych na cykl przed stymulacja, później czekasz na miesiączkę i zaczynasz stymulację zastrzykami. A w protokole krótkim od razu masz stymulację bez antykoncepcjico masz na myśli?
eij
Ja powiedziałam szefowi prawdęJa na pewno tez będę intensywnie o tym myślała bo to sie nie da wyłączyć myślenia o tym. Teraz będziesz miała drugie invitro? Szkoda ze było u Cb nie udane Czy związane to jest z wieloma wizytami? Ciekawe co tym razem w pracy wymyślę....
Karola z nadzieją
No jest tych wizyt trochę, bo doktor kontroluje ilość i wielkość pęcherzyków i dokłada odpowiednie dawki zastrzyków, plus na punkcję myśle ze trzeba wziąć zwolnienie/urlop. Na razie nie podchodzę do kolejnego transferu. W przyszłym tygodniu mam biopsje endometrium w poszukiwaniu przyczyny niepowodzeńJa na pewno tez będę intensywnie o tym myślała bo to sie nie da wyłączyć myślenia o tym. Teraz będziesz miała drugie invitro? Szkoda ze było u Cb nie udane Czy związane to jest z wieloma wizytami? Ciekawe co tym razem w pracy wymyślę....
a mogę zapytać w jakiej dziedzinie pracujesz? Ja teraz ledwo awans dostałam więc chyba by mnie wzrokiem zabił jakbym powiedziała.Ja powiedziałam szefowi prawdę
Ja się dowiem wszystkiego na wizycie z Panią doktor w takim razie jeszczee nie wiem czy będzie ta krotszA czy dłuższa wersja.Długi protokół zaczynasz od przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych na cykl przed stymulacja, później czekasz na miesiączkę i zaczynasz stymulację zastrzykami. A w protokole krótkim od razu masz stymulację bez antykoncepcji
Jak będziesz pamiętała dasz znać jak z endometrium po badaniu? Mam nadzieje ze wszystko dobrze będzie.No jest tych wizyt trochę, bo doktor kontroluje ilość i wielkość pęcherzyków i dokłada odpowiednie dawki zastrzyków, plus na punkcję myśle ze trzeba wziąć zwolnienie/urlop. Na razie nie podchodzę do kolejnego transferu. W przyszłym tygodniu mam biopsje endometrium w poszukiwaniu przyczyny niepowodzeń
eij
Administracja państwowaa mogę zapytać w jakiej dziedzinie pracujesz? Ja teraz ledwo awans dostałam więc chyba by mnie wzrokiem zabił jakbym powiedziała.
A czemu musisz coś wymyślać? Nie bardzo rozumiem. Ja z moją dyr od razu rozmawiałam szczerze. Dostawałam od lekarza zwolnienie 1 dniowe jeśli akurat wizyta wypadała w trakcie pracy. Ja myślę że to jest kwestia priorytetów i nastawienia się na to co najważniejsze. Rozumiem rozterki, ale do tego naprawdę trzeba podejść z wersją - trzeba to zrobić, musi się udać a wszystko inne się z czasem jakoś poukłada.Ja na pewno tez będę intensywnie o tym myślała bo to sie nie da wyłączyć myślenia o tym. Teraz będziesz miała drugie invitro? Szkoda ze było u Cb nie udane Czy związane to jest z wieloma wizytami? Ciekawe co tym razem w pracy wymyślę....
reklama
Karola z nadzieją
JasneJak będziesz pamiętała dasz znać jak z endometrium po badaniu? Mam nadzieje ze wszystko dobrze będzie.
Chociaż na wynik czeka się aż 3-4tyg.
Podziel się: