Super!!! Trzymam mocno kciuki zeby bylo duzo dobrych jajeczekDziewczyny w sobotę mam punkcję
reklama
eij
Fanka BB :)
Dziękuję A Ty jak się czujesz?Super!!! Trzymam mocno kciuki zeby bylo duzo dobrych jajeczek
A dzieki, dobrze byłam juz zrobić bete albo po 23 albo rano beda wynikiDziękuję A Ty jak się czujesz?
Karola z nadzieją
No to taki bezpieczny wynik do soboty jeszcze pewnie trochę podrośnie super dużo pęcherzyków naliczyli?Wcinam Wcinam Hehehe. Czuję się dobrze, czasami tylko jajniki mocniej kłują badałam dziś estradiol - 2700
eij
Lekarz nie podał mi konkretnie liczby, powiedział tylko że jest ich dużo ale nie wszystkie jeszcze dojrzały tak jak powinny więc dziś jeszcze się kłuje. Ale z tego co dojrzałam na USG to ok 7 na w jednym jajniku ale ile okaże się dobrych to dowiem się konkretnie w sobotęNo to taki bezpieczny wynik do soboty jeszcze pewnie trochę podrośnie super dużo pęcherzyków naliczyli?
Karola z nadzieją
Lekarz nie podał mi konkretnie liczby, powiedział tylko że jest ich dużo ale nie wszystkie jeszcze dojrzały tak jak powinny więc dziś jeszcze się kłuje. Ale z tego co dojrzałam na USG to ok 7 na w jednym jajniku ale ile okaże się dobrych to dowiem się konkretnie w sobotę
Elizabeth84
Nie dziękujęTrzymam kciuki
Elizabeth84
Dziewczyny w sobotę mam punkcję
reklama
Podziel się: