Nie ma dzwoniłam to pani stwierdziła widocznie muszę jeszcze czekaćCzy jest już betaaaa? Nie maja litości
reklama
Powodzenia [emoji3590]
Dziewczyny w sobotę mam punkcję [emoji2]
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
nielegalne!!! Czekamy dalejNie ma dzwoniłam to pani stwierdziła widocznie muszę jeszcze czekać
Be_More_Happy
Bardzo mi przykro .... trzymaj sięI lipa, sprawdzilam wyniki beta 0,76 tez zanizam statystyki....
Be_More_Happy
Trzymam kciukiBoniu co to za lawina niedobrych wyników. Współczuję Dxiewczyny ale walczymy dalej ! Na pewno są jeszcze zarodki do przechwycenia. A ja przed stymulacja do ivf ...
Be_More_Happy
Bardzo dobrze, że macie plan i się nie poddajecie . Trzymam za Was mocno kciukiU mnie zarodkow nie ma, ale nie poddaje sie, zobacze co lekarz powie, chce zrobic jak najwiecej badan jakich sie da, na wizycie powiem ze chce badabia zrobic nawet takie jakie robia dziewczyny po kilku jieudanych traansefach zeby w koncu dowiedziec sie dlaczego sie nie udaje. Moze jest jakis problem gdzies ktory do tej pory nie zostal zdiagnozowany
@Karola z nadzieją a czy robilas jakies badania po nieudanym transferze? Lub cokolwiek Ci lekarz mowil jak otrzymalas wyniki?
Ja mam we wtorek wizyte i zastanawiam sie jakie mi zleci badania, najchetniej juz bym cos zrobila i przyszła z wynikami tylko nie wiem jakie...
Ja mam we wtorek wizyte i zastanawiam sie jakie mi zleci badania, najchetniej juz bym cos zrobila i przyszła z wynikami tylko nie wiem jakie...
Karola z nadzieją
Ja mam dopiero w sobotę wizytę po transferze. Tez jestem ciekawa co Doktor zaproponuje. Ja mam wysokie przeciwciała TPO i wrogi śluz, do tego mam dwie biochemiczne za sobą wiec może skieruje mnie w kierunku immunologii Sama nie wiem… ufam mu wiec liczę ze dobrze mnie pokieruje@Karola z nadzieją a czy robilas jakies badania po nieudanym transferze? Lub cokolwiek Ci lekarz mowil jak otrzymalas wyniki?
Bardzo mądre podejście. Warto wiedzieć z czym czym się walczy. Trzymam.za Ciebie kciuki ❤U mnie zarodkow nie ma, ale nie poddaje sie, zobacze co lekarz powie, chce zrobic jak najwiecej badan jakich sie da, na wizycie powiem ze chce badabia zrobic nawet takie jakie robia dziewczyny po kilku jieudanych traansefach zeby w koncu dowiedziec sie dlaczego sie nie udaje. Moze jest jakis problem gdzies ktory do tej pory nie zostal zdiagnozowany
reklama
Dziewczyny w sobotę mam punkcję
Trzymam kciuki.
Podziel się: