reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dopóki nie urodzimy to tu zostajemy! A i po porodzie nie wiadomo.. nie ważne czy iui czy ivf, grunt żeby wspólna droga do celu byla przyjemniejsza :)))
A to już tuż,tuż [emoji3526] Trzymam kciuki żeby punkcja była przed wyjazdem [emoji8] Kochana no ja mam nadzieję , że Ty się nigdzie nie wybierasz z tego forum co z tego że to forum o inseminacji . Musisz tu zostać [emoji8][emoji8][emoji3531]

Dokładnie ja na tych testach też bym nie polegała. Robiłam na początku roku to przez pół cyklu miałam pozytywne
Wybacz ale ten lekarz jest bez sensu i wg mnie tracisz na niego czas i pieniądze. Co za lekarz każe robić średnio miarodajne testy owu zamiast zrobić monitoring i wysłać Cię na badanie hormonów żeby na tej podstawie określić kiedy owu. Jasne 7dc to za wcześnie na cokolwiek ale powinien Cię umówić za tydzień, zrobić monitoring, badania no i poczekać na wyniki chlamydii na cokolwiek.

reklama
Do góry