reklama
Super :-) trzymam kciuki za sobotęBardzo dziękuje za wszystkie kciuki Jestem już po, pobrali 12 pęcherzyków w sobotę transfer jeśli będzie wszystko ok
PsychoPatka91
Fanka BB :)
Mój mąż gdzieś ja wyszukał i zaczął stosować, potem ja również. Dieta składająca się z tłuszczów... Polecam obejrzeć Skoczylas na yt. Fajnie opowiada o tej diecie. A Wit to Wit d3, K2, OPC. Mąż stosował jakieś suplement diety zalecany przez lekarza ale nic się nie zadzialo... Plemniki były tak samo słabe jak przed ich braniem.Nie znam tego zobaczymy co to jest. Poczytam więcej.
A jeśli chodzi o witaminy to mogę spytać jakie? Mój bierze proxeed plus. Do tego olej z czarnuszki i maca. Alkohol zero, papierosów nigdy nie palił. Gruby nie jest. Kilka kg ma więcej ale nie jest gruby.
Bardzo się boję bo dopiero zaczynamy te walkę o poprawę jakości. I wiem że trzeba przynajmniej 3 miesiące czekać na pierwsze efekty. Mój ma dużo plemników tylko nie ruchliwe i morfologia 0%. Boje się jak temu zaradzić jak pomóc, jak działać. Cukier też wyeliminowujemy. A jak wpadłaś na ten pomysł diety?
Karola z nadzieją
Karola z nadzieją
Dziękuje troszkę obolała i pospalam sobie teraz jeszcze 2h, ale tak to Oki jak usiadłam na fotel to podłokietnik odpadł bo był zle zaczepiony i Anestezkolog: to ja Panią Karolinę już usypiam, bo zaraz cały fotel nam zepsujeCudownie jak się czujesz po? Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło
Karola z nadzieją
Dziękuje stymulację bez problemu, obawiałam się bólu nie do zniesienia ale było bardzo ok tylko myślałam ze z każdym zastrzykiem będzie łatwiej, a to jednak jakoś tak brzuch twardnial i ciężko się było wbijać hiperki póki co nie mamKochana ciesze się. Super wynik :-) trzymam kciuki ! A jak przeżyłaś stymulacje ? Obyło się bez hiperki ?
eij
A masz wiedzę e jakim czasie po punkcji może wystąpić hieperka?Dziękuje stymulację bez problemu, obawiałam się bólu nie do zniesienia ale było bardzo ok tylko myślałam ze z każdym zastrzykiem będzie łatwiej, a to jednak jakoś tak brzuch twardnial i ciężko się było wbijać hiperki póki co nie mam
Karola z nadzieją
Nie wiem dostałam taki informator jakie są objawy hiperstymulacji i nr kontaktowy gdyby wystąpił któryś z nichA masz wiedzę e jakim czasie po punkcji może wystąpić hieperka?
reklama
Bardzo dziękuje za wszystkie kciuki Jestem już po, pobrali 12 pęcherzyków w sobotę transfer jeśli będzie wszystko ok
Gratuluję. To super.
Podziel się: