reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A moze sprobuj tak ze na wizyty do Twojego lekarza on Ci przepisze ewentualne leki itp a sam zabieg moze tylko ta druga Pani? W zasadzie to chyba nie ma roznicy kto wykona zabieg a potem tez mozesz wrócic do swojego lekarza:)
Ja już leki mam bo w sumie mam taką samą rozpiskę co przy poprzedniej inseminacji a Lametta mi została więc tylko do tej Pani będę musiała iść na monitoring cyklu i wybór dawcy przepisze mi receptę na zastrzyk i pewnie później jeszcze u niej inseminacja . Tylko ja normalnie już taka jestem już panikuje , że będę musiała iść do kogoś innego haha cała ja 😃 jakby innych poważniejszych problemów nie było tylko muszę byle czym się przejmować 😏

reklama
Ja za każdym razem miałam inseminacje u innego lekarza 😉 wiem że siła przyzwyczajenia jest mocna hehe ale naprawdę to nie ma znaczenia. Każdy z tych lekarzy zna się na robocie i wie co ma robić 🙂
Oo to mnie pocieszyłaś 😘 i monitoring cyklu też miałaś u innego ? Bo ja akurat na monitoring też będę musiała iść do tej Pani raczej 😁 ja wiem , że oni się znają no ale przeraża mnie , że znowu będę musiała poznawać innego lekarza . 😁 Ale dam radę hehe

Oo to mnie pocieszyłaś 😘 i monitoring cyklu też miałaś u innego ? Bo ja akurat na monitoring też będę musiała iść do tej Pani raczej 😁 ja wiem , że oni się znają no ale przeraża mnie , że znowu będę musiała poznawać innego lekarza . 😁 Ale dam radę hehe
Dasz, dasz spokojnie. Mi często USG w monitoringu robiła położna, nagrywała film lekarzowi a on później do mnie dzwonił z dalszymi zaleceniami 🙂

Na spokojnie :) ja już u tyłu byłam lekarzy że tak naprawdę nie ma różnicy kto mnie bada.. :) jesteśmy chyba już wszystkie tutaj przyzwyczajone 😂

Ja już leki mam bo w sumie mam taką samą rozpiskę co przy poprzedniej inseminacji a Lametta mi została więc tylko do tej Pani będę musiała iść na monitoring cyklu i wybór dawcy przepisze mi receptę na zastrzyk i pewnie później jeszcze u niej inseminacja . Tylko ja normalnie już taka jestem już panikuje , że będę musiała iść do kogoś innego haha cała ja 😃 jakby innych poważniejszych problemów nie było tylko muszę byle czym się przejmować 😏
Spokojnie :) nie denerwuj sie:) nie ma czym na pewno ta Pani doktor tez ma wiedze i umiejetnosci:) a to tylko bedzie usg i szybki zabieg:)

Na spokojnie :) ja już u tyłu byłam lekarzy że tak naprawdę nie ma różnicy kto mnie bada.. :) jesteśmy chyba już wszystkie tutaj przyzwyczajone 😂
No ja też już przed tyloma lekarzami się rozbierałam w tak krótkim czasie ale wiadomo zawsze jest jakiś stresik przed nieznanym ale dobrze , że Was tu mam zawsze rozwiejecie wszelkie wątpliwości ☺️

Dokładnie masz rację Kochana bliskim nie możemy wszystkiego powiedzieć z resztą ja już przestaje się zwierzać jedynie jak moja mama coś zapyta i tak lepiej się żyje ☺️
Ja również obrałam taką taktykę.. teściowa jedynie wypytuje bo jedna synowa w ciąży i kiedy będzie druga.. a zna sytuację.. wydaje mi się że niektórzy ludzie po prostu nie myślą..

reklama
super dziewczyny, trzymam kciuki za ładne pęcherzyki 😉 ja jeszcze trochę muszę poczekać na stymulacje ale już myślę ile u mnie urośnie, ile będzie się nadawało a w końcu ile się zapłodni 😲 myśliciel mi się powoli włącza 😁
Tez ze strachem siadalam na fotel, ze tam nic nie wyrosło 🙈 ale na szczęście są i mam nadzieje ze będą dobre jakościowo ❤️ A myśleć to się chyba nie da przestać 🙈

Do góry