A dieta wprowadziłas wszystko? I luźne gatki? I brak alko, i jakieś suplementy?Też walczę o tą nieszczęsną morfologię i chętnie bym poznała jakiś przepis, jak ją poprawić.
reklama
Powiedział wprost że pierwszy raz rzadko się udaje cytuję do trzech razy sztuka jak w życiu [emoji6]
Przykro mi [emoji17] za mną też 6 prób inseminacji nieudanych. A lekarz mówił jaka była przyczyna niepowodzenia in vitro?
Bardzo mi przykro [emoji17]w mojej klinice tak jak koleżanka bo ona w tej samej to inseminacja max 5 razy . Ja osobiście tego nie miałam tylko odrazu in vitro przystąpiliśmy
Powiedział wprost że pierwszy raz rzadko się udaje cytuję do trzech razy sztuka jak w życiu [emoji6]
Dziękuję ja z Tobą też jestem całym serduchem i będę podglądać jak dzielnie walczysz! I czekam na Twoje piekne dwie kreseczkiKochana strasznie mi przykro odpocznij, wyjedzcie gdzieś, napij się. Czasami trzeba dać sobie trochę luzu. Trzymam mocno kciuki żebyś znalazła siły do dalszej walki. Jestem z Tobą całym serduchem. Wiem jak boli taka porażka, też musiałam dojść do siebie, reset dobrze mi zrobił. Trzymaj się!
Dziękuję kochana jak wroce to widzę Was tu wszystkie zafasolkowane!Przykro mi bardzo ale przerwa dobrze zrobi Wam i wrócicie do walki z podwojoną siłą Trzymam mocno kciuki
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
A dieta wprowadziłas wszystko? I luźne gatki? I brak alko, i jakieś suplementy?
Tak. Już sama nie wiem co na to wpływa. Nawet pilnuje, żeby się za długo nie wylegiwał na słońcu i nie przegrzewał organizmu. Nawet biega te 30 minut dziennie.
Kurde nie strasz i suple też bierze?Tak. Już sama nie wiem co na to wpływa. Nawet pilnuje, żeby się za długo nie wylegiwał na słońcu i nie przegrzewał organizmu. Nawet biega te 30 minut dziennie.
reklama
eij
Fanka BB :)
Mi się udało tylko z dwomaDziewczyny z jaką maksymalną ilością dominujących pęcherzyków miałyście robiona iui?
Podziel się: