Tak walczę. Dobre słowo NADAL ;-) wyglądam konca ale jakiś go nie widać. Niedługo startuje z in vitro. A jak u Ciebie ?@agawid kochana a Ty nadal walczysz dzielnie? Jakies postepy u Ciebie!?
reklama
Noooo to witam i zapraszam na watek ivf Ja tez NADAL.. nadal beta 0, zadnej pozytywnej a jestem po 3 IUI, 4 transferach, mam 3 zamrozone zarodki i zrezygnowanie. I Pasnika bylam i mam accofil i encorton.Tak walczę. Dobre słowo NADAL ;-) wyglądam konca ale jakiś go nie widać. Niedługo startuje z in vitro. A jak u Ciebie ?
A na ktora klinike sie zdecydowalas na ivf? Kiedy start?? Oby byl sukces!!!
Moze jak szybko zaczniesz to
Razem bedziemy transferowac
Fasolkowoooo
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Pomóżcie bo oszaleje! 10 mają miałam druga inseminację. Dzis powinnam dostac okresu, na szczęście nie przyszedł. 3 testy pozytywne, beta z dziś to 190. Nie wiem czy mam się cieszyć czy nie, bo kilka miesięcy temu przeszłam ciąże biochemiczna i boję się że teraz może być to samo. Na dodatek od czasu do czasu, delikatnie pobolewa mnie a to jajnik a to podbrzusze, mało tego leczę się na niedoczynność tarczycy. Wynik z dziś to 3.24, gdzie dwa tygodnie temu był 1.59. Jutro z samego rana zapisuję sie na cito do mojego ginekologa. Przepraszam za ten wywód ale musiałam się wygadać.
Cieszyc sie! Piekna beta! I konsultowac tsh jak najszybciej! Gratuluje!Hej dziewczyny. Pomóżcie bo oszaleje! 10 mają miałam druga inseminację. Dzis powinnam dostac okresu, na szczęście nie przyszedł. 3 testy pozytywne, beta z dziś to 190. Nie wiem czy mam się cieszyć czy nie, bo kilka miesięcy temu przeszłam ciąże biochemiczna i boję się że teraz może być to samo. Na dodatek od czasu do czasu, delikatnie pobolewa mnie a to jajnik a to podbrzusze, mało tego leczę się na niedoczynność tarczycy. Wynik z dziś to 3.24, gdzie dwa tygodnie temu był 1.59. Jutro z samego rana zapisuję sie na cito do mojego ginekologa. Przepraszam za ten wywód ale musiałam się wygadać.
Biedroneczka28
Kochana 190 to dobry wynik, powtórz betę bo najważniejszy jest przyrost Trzymam kciuki :* Rozumiem, że się boisz... Miesiąc temu również miałam ciążę biochemiczna... Ale wartość Berty wtedy wynosiłam najpierw 16, za dwa dni 26 a za 3 dni 31... Także Twój wynik jest superHej dziewczyny. Pomóżcie bo oszaleje! 10 mają miałam druga inseminację. Dzis powinnam dostac okresu, na szczęście nie przyszedł. 3 testy pozytywne, beta z dziś to 190. Nie wiem czy mam się cieszyć czy nie, bo kilka miesięcy temu przeszłam ciąże biochemiczna i boję się że teraz może być to samo. Na dodatek od czasu do czasu, delikatnie pobolewa mnie a to jajnik a to podbrzusze, mało tego leczę się na niedoczynność tarczycy. Wynik z dziś to 3.24, gdzie dwa tygodnie temu był 1.59. Jutro z samego rana zapisuję sie na cito do mojego ginekologa. Przepraszam za ten wywód ale musiałam się wygadać.
Madziarka82
nie dziękuję, żeby nie zapeszaćna razie to czekam na @, zobaczymy co będzie. Nadal gdzieś tam w środku po cichu się łudzę, ze mimo negatywnego testu w 25 dc jeszcze może się coś zmienićObys nie musiala tego wiedziec Zycze z calego serca! Ale jakby co kazdy lekarz do ivf daje recepty - i na 3 procedury z automatu leki sa dofinansowane z nfz. Wiec nic robic ani szukac nie trzeba. Lekarz to zaznaczy na recepcie. No i tu mowimy o lekach do stymulacji do invitro.
Madziarka82
cieszyć sięleć szybko do endo i będzie dobrzeHej dziewczyny. Pomóżcie bo oszaleje! 10 mają miałam druga inseminację. Dzis powinnam dostac okresu, na szczęście nie przyszedł. 3 testy pozytywne, beta z dziś to 190. Nie wiem czy mam się cieszyć czy nie, bo kilka miesięcy temu przeszłam ciąże biochemiczna i boję się że teraz może być to samo. Na dodatek od czasu do czasu, delikatnie pobolewa mnie a to jajnik a to podbrzusze, mało tego leczę się na niedoczynność tarczycy. Wynik z dziś to 3.24, gdzie dwa tygodnie temu był 1.59. Jutro z samego rana zapisuję sie na cito do mojego ginekologa. Przepraszam za ten wywód ale musiałam się wygadać.
Czechy Brno :-) startujemy w lipcu;-) na razie szykuje organizm. Dieta, ruch, kontrolne badania i dostałam tez lek na stany depresyjne. Myślę że tak obstawiona podejdę do in vitro ze spokojem. Strasznie mi zal ze u Ciebie nadal problemy... ech. Trzymam kciuki żeby tym razem byl to strzał w 10 ! :-)Noooo to witam i zapraszam na watek ivf Ja tez NADAL.. nadal beta 0, zadnej pozytywnej a jestem po 3 IUI, 4 transferach, mam 3 zamrozone zarodki i zrezygnowanie. I Pasnika bylam i mam accofil i encorton.
A na ktora klinike sie zdecydowalas na ivf? Kiedy start?? Oby byl sukces!!!
Moze jak szybko zaczniesz to
Razem bedziemy transferowac
Hej dziewczyny jestem po wizycie w klinice dzisiaj 14 dc i pęcherzyków nadal nie ma moja gin daje mi jeszcze tydzień jak nic nie ruszy to ten cykl idzie na straty a w następnym większa dawka leków do stymulacji ostatnio jak byłam to były dwa po 10mm ale nie urosly załamka...
reklama
Madziarka82
kciuki, żeby się pojawiłyHej dziewczyny jestem po wizycie w klinice dzisiaj 14 dc i pęcherzyków nadal nie ma moja gin daje mi jeszcze tydzień jak nic nie ruszy to ten cykl idzie na straty a w następnym większa dawka leków do stymulacji ostatnio jak byłam to były dwa po 10mm ale nie urosly załamka...
Podziel się: