Ja po operacji jestem już rok i na szyi mam taką bliznę że masakra właśnie bliznowiec i wypukły na 5 mm więc raczej tam na dole też się tak zrobi, ginekolog zaczął mi to usuwać bez znieczulenia i się popłakałam tak bolało więc nieiwem co z tym, kazała przyjść jeszcze w kwietniu i wtedy spróboje wyciąć :/
reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
A ja nie chce zapeszac,ale polog chyba wreszcie sie skończył wiec mozna spróbować:-)
P
Pustiszi
Gość
No to ja w weekend poszalałam do dziś czuje dziewczyny musiałam sie maścią smarować taka rozgrzewająca bo zakwasy takie ze płakać mi sie chciało ale tez co do pologu chyba the end 5 dzien czysto
vinga89
mamusia syneczków
Anbas mam tak samo
ale nie martw się, niedługo laski z nas będą i kompleksy w kąt pójdą ;**
ale nie martw się, niedługo laski z nas będą i kompleksy w kąt pójdą ;**
Marika piszesz ze u ciebie sucho u mnie na odwrót jeszcze nie dostałam okresu a karmie mm za to leci ze mnie śluz nie upławy bo jest to przezroczyste ale dużo tego bardzo bez wkładki ani rusz !!!
Vinga anbas nie jesteście jedyne ja sie krępuje jak patrzę sama na swoje piersi a co dopiero na mysl ze R je widzi i dotyka mam małe rodzyny a na dodatek nie ma w nich mięśnia tylko dwa małe flaki jakby ktos z balonów powietrze spuścil moze rozstepow kosmicznych nie mam raczej stare po Julii bo nowych nie widze schudlam strasznie 20 kg w 8 tyg !!!! I tym sposobem wisi skura na brzuchu szczególnie jak sie nachlyle
Ach w nosie z tym modelka nigdy nie byłam i juz napewno nie będę !!! chodzi mi tylko o samopoczucie
Vinga anbas nie jesteście jedyne ja sie krępuje jak patrzę sama na swoje piersi a co dopiero na mysl ze R je widzi i dotyka mam małe rodzyny a na dodatek nie ma w nich mięśnia tylko dwa małe flaki jakby ktos z balonów powietrze spuścil moze rozstepow kosmicznych nie mam raczej stare po Julii bo nowych nie widze schudlam strasznie 20 kg w 8 tyg !!!! I tym sposobem wisi skura na brzuchu szczególnie jak sie nachlyle
Ach w nosie z tym modelka nigdy nie byłam i juz napewno nie będę !!! chodzi mi tylko o samopoczucie
elama
Fanka BB :)
halo! jest tu kto? W związku z tym, że chyba już wszystkie jesteśmy po wizytach u gina i mamy zielone światełko na igraszki w sypialni mam do was pytanko: na jakie metody antykoncepcyjne się zdecydowałyście? Mi lekarz przepisał tabletki Symonette, nie jestem jakoś przekonana ale biorę, bo my z mężem często w łóżku się spotykamy a w najbliższym czasie chcemy wykluczyć ciążę.
malinka1984
Fanka BB :)
Ja też nie jestem do końca przekonana ale z tych samych powodów, co ty elama, biorę Cerazette. Tylko kurczę, u mnie problem z systematycznością, muszę przez to opakowanie wyrobić sobie nawyk brania tabletek na czas bo nigdy wcześniej się tak nie zabezpieczałam i nieprzyzwyczajona jestem...
reklama
Podziel się: