reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

kurde fifka idz przynajmneij sie dowiesz czy to normalne ;O ;(
vinga mam ten sam problem..mam nadzieje ze to sie jeszcze skurczy :O...a tak gdzie mialam szycie po peknieciu to mam jeszcze takei twarde i tak jak kasienka mam wrazenie ze te sszycie nei jest takei jak byc powinno ...

reklama
u nas 5tyg po (z tym że ja miałam cc)i powiem Wam że MASAKRA!!!
Ja nie wiem co jest,ale tak mnie bolało,że w sumie na dobrą sparawę nic nie było,bo ból zrobił się to co za przyjemność...:zawstydzona/y:

Milusia to ja tak miałam po pierwszym porodzie. też ciągle bolało przy seksie. tak na dobrą sprawę to dopiero 6 miesięcy po mogłam mieć jakąś przyjemność w łóżku

Ja też tak miałam po pierwszym porodzie... w ogóle te nacięcie strasznie źle się goiło i połóg był OKROPNY! Teraz w ogóle nic nie czułam choć nacięcie bylo większe. A podczas seksu tylko muszę uważać kiedy zaczynamy bo potem już jest super :-)

No to mnie pocieszyłyscie, jak dochodzenie do siebie ma trwać parę miesięcy to ja dziękuję... Fizycznie może i bym już mogła, ale chyba faktycznie tak się przestawiłam na opiekę nad małą, do tego jeszcze ten brak snu i jakoś w ogóle nie mam ochoty, a widzę że mąż wręcz przeciwnie:-)

Nooo to ja się pochwalę, że... ten... no wiecie... jakby to powiedzieć.... już po pierwszym razie :-p było całkiem inaczej niż być miało. Bo miała być kolacja, świece koronkowa bielizna i mistyczny nastrój, oczywiście to wszystko jak pan doktor pozwoli... :-D wiztyta za 2 tygodnie-hehe. Kolacją okazał się być jogurt z mussli a zamiast seksownej bielizny była moja flanelowa piżama w paski... totalny spontan.a wrażenia....mmmmmm....:rofl2: CUDOWNIE:rofl:

a ja mam stan zapalny :-( gin twierdzi że takie pieczenie przy karmieniu może być częste:-( i mam tabl. dowcipne...

elama - gratulacje:) u nas chyba za rok- tak planuje:)
i bylo lepiej z krwawieniem, znaczy nic prawie, a od wczoraj znowu...:(a niby dzis koniec połogu...

milusia - lecz sie zatem szybko!!!bo chłop czeka:)

reklama
Elama - ale Ci zazdroszczę ;)
Ja mam taką ochotę,ale powiedziałam sobie, ze czekam aż gin pozwoli. Ale mizianki pierwsze były i było super ;)

Do góry