reklama
Marika30708
Fan(ka)
Jest tragicznie ale tylko na poczatku. Te wszystkie blizny bardzo bola. Pozniej jest ok. Ale przez ten poczatek to wszystkiego sie odechciewa.
U mnie tez suchosc. Gin mowil Mucivagin zakladac, ale przy ciaglym wstawaniu do dziecka, do rana juz nic tam nie ma
U mnie tez suchosc. Gin mowil Mucivagin zakladac, ale przy ciaglym wstawaniu do dziecka, do rana juz nic tam nie ma
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Kochane nie wiedziałam gdzie o to zapytać a nie chciałam tworzyć wątku...
Jak u was z @ po porodzie? Bo ja sama nie wiem co myśleć a do ginekologa jakoś mi nie po drodzę...
Urodziłam w listopadzie... pod koniec stycznia wzięłam zastrzyk anty i na poczatku lutego (może z tydzień po zastrzyku) miałam krwawienie (oj krwotok trwający 2 tygodnie...) od tamtej pory nic... nie brałam więcej zastrzyków, tamten przestał działać i przeszliśmy na gumki. Okresu brak... i teraz nie wiem czy tamto to była @ czy krwawienie po zatrzyku a @ nie mam do dziś? Karmię piersią częściej niż co 3 godziny nawet w nocy.
Jak u was cycowych mam jest z tą @? (bo mamy butelkowe pewnie już całkiem normalnie miesiączkują)
Jak u was z @ po porodzie? Bo ja sama nie wiem co myśleć a do ginekologa jakoś mi nie po drodzę...
Urodziłam w listopadzie... pod koniec stycznia wzięłam zastrzyk anty i na poczatku lutego (może z tydzień po zastrzyku) miałam krwawienie (oj krwotok trwający 2 tygodnie...) od tamtej pory nic... nie brałam więcej zastrzyków, tamten przestał działać i przeszliśmy na gumki. Okresu brak... i teraz nie wiem czy tamto to była @ czy krwawienie po zatrzyku a @ nie mam do dziś? Karmię piersią częściej niż co 3 godziny nawet w nocy.
Jak u was cycowych mam jest z tą @? (bo mamy butelkowe pewnie już całkiem normalnie miesiączkują)
Fifka ja co prawda nie brałam żadnych zastrzyków czy innych anty, karmię różnie i nieraz przerwy są dłuższe niż co 3 godziny, a okresu ni hu hu, oby tak było jeszcze jakiś czas Podejrzewam, że miałaś krwawienia przez hormony a nie @
kasia150491
Mamusia synusia:)
Fifka- ja nie mam, a przerwy między karmieniami sa nawet do 6 godz w nocy:-)
_Hope
Fanka BB :)
Fifka miałam bardzo podobną sytuację do Ciebie Otóż dostałam okres 6 tygodni po porodzie karmiąc wyłącznie piersią. Chyba 4 dni krwawienia no wypisz wymaluj okres. I od tamtej pory już się nie pojawił już nawet obawiałam się ... ale na szczęście nie poszłam do giną i mówił że często tak się zdarza. W
reklama
cleopatra1
Fanka BB :)
Ja miałam 6 tyg połogu gdzie pod koniec już nie krwawiłam, parę dni przerwy i 4 dni plamienia ale zupełnie inaczej niż okres. Do dziś nie wiem czy to @ była. Gin nie potwierdził ani nie zaprzeczył. Od tamtej pory nie mam nic a karmie do 8 tyg laktator a teraz pierś w nocy przerwy różnie 6 lub 7 godzin
Podziel się: