reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

reklama
No! A jeśli jesteśmy w temacie... Ja wczoraj dostałam @! :szok: Normalnie moje zdziwienie było OGROMNE! Bo przecież karmimy się w sumie częściej nić co 3 godziny, dostałam zastrzyk ktory też często wstrzymuję okres... a tu BUM!

Chociaż po porodzie z Konradem mimo karmienia dostałam @ po 3 miesiącach...

Co do małżonków to ja teraz na swojego też ZA MOCNO narzekać nie mogę bo jednak zachowuję się zupełnie inaczej niż po pierwszym porodzie. Fakt ze głównie zajmuję się starszym synem ale to już coś... pomaga, sprząta - i to czasem sam z siebie. Z intymnąścią też jest dobrze bo co pare dni jednak w łożku lądujemy :-) jak widze że się angażuje w nasze życie to i ja mam ochote na małe co nieco...

Ostatnia edycja:
dzisiaj walentynki... miala byc kolacja, gorąca i mila noc, a ja tu plamie znow krwia i nici z planow.... juz mam dosc tego pologu-miesiaczki czy co ja tam mam..:wściekła/y:

weeeeeee ja tu juz nie wchodze zaraziłam sie czy co ???????? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry: podświadomie wywołałam ???? fuck!! ide do kibla za przeproszeniem i co ????????????? kur%^& m sie pytał tydzień temu masz @ no własnie znowu mam .... :/ .... wczoraj sie pyta: masz ??? .. no nie nie mam juz 3 dzien :-):-) dzisiaj miało być fajnie i co sorry ale mam ... jakas niedorobiona jestem czy co .... wrrrr o porodzie dawno zapomniałam ale kur%^& połóg bede pamietała 20 lat..... jestem na takim wkur%^&* że ide jednak dzisiaj zrobie kopytka :/

Haha Pustiszi "jestem na takim wkur, ze zrobię kopytka" : )))

Mi Mariusz bardzo bardzo pomaga, sprząta, Kajetana kąpie, przewijamy na zmianę. Wszystko w tym aspekcie gra. Tylko ten cholerny internet wieczorami go pochłania.

U mnie tez pelna harmonia. A pomaga jak umie - robi o co poprosze, zakupy, pranie rozwiesi, odkurzy, starsza corcia się zajmie. A w lozku przytuli... W szoku jestem ogolnie ;) ja już plamie naprawdę minimalnie, za 3 tyg kontrola u gina i mam nadzieje, ze do tego czasu @ nie dostane, bo chce na tej wizycie o tabletki albo plastry poprosic. Zastrzyku się boje, a spirali nie chce jeszcze.
A tak w ogole to straszna mam ochote na sex ;) tez tak macie?

reklama
Ja na razie na zastrzyk nie narzekam :) Nie tyje - a wręcz spadam z wagi... ochota seks jest... i zero innych objawów! :-D

Tylko ta pieprzo*a @.... dzisiaj 3 dzień a leci coraz mocniej... jak dobrze było sie cieszyć się jej brakiem...

Do góry