reklama
Ja to ochoty ostatnio wcale nie mam (no pomijając sen.... o muskularnym facecie z wielkim przyrodzeniem hehe)
Ale i tak ulitowałam się nad tym moim Ropuchem, bo już tak dość długo sex na wilka był (tzn leży koło nory i wyje).
Może nie sprawiło mi to jakiejś wielkiej przyjemności, bo też czuję się jakaś opuchnięta i... płytka, ale samo to, że jemu przyjemność sprawiłam było dla mnie zadowalające No. A jak się cieszył haha
Ale i tak ulitowałam się nad tym moim Ropuchem, bo już tak dość długo sex na wilka był (tzn leży koło nory i wyje).
Może nie sprawiło mi to jakiejś wielkiej przyjemności, bo też czuję się jakaś opuchnięta i... płytka, ale samo to, że jemu przyjemność sprawiłam było dla mnie zadowalające No. A jak się cieszył haha
Salli hehe dobre z tym wilkiem !!!!! Moj tez wyje pomagam mu jak mogę ale sama sie nakrecam przy tym a nie wolno mi zakaz od gin wiec unikam ostatnio jak mogę zreszta juz mi zapowiedział ze jak mi sie dziurka zagoi to ja bede beczec jak owca i prosić o litość hi hi juz sie nie mogę doczekać
elama
Fanka BB :)
A mój wczoraj przygotował mi pachnącą kąpiel z pianą, zapalił w łazience świeczuszki.... i jakby tego było mało zostawił obok wanny seksowną haleczkę, czarne koronkowe stringi (wygrzebał z mojej szafy) i czarne pończochy (mi kupił). Obok karteczka, że czeka na mnie....No i celibat musiał iść w odstawkę
P
Pustiszi
Gość
O masz moj to taki romantyk ze ostatnio bokserki sciagnal polozyl sie na brzuchu ipada pod broda czyta cos o telefonach a do mnie :SMYRAJ !!!!
kasia150491
Mamusia synusia:)
Pustisz- dobre! :-)
Mojego mi tak szkoda jak sie rano "eksponuje",ale co zrobić...jeszcze trochę i styczeń bedzie,wtedy jak ruszymy to Arek w pierwszych dnich roku wyskoczy
Mojego mi tak szkoda jak sie rano "eksponuje",ale co zrobić...jeszcze trochę i styczeń bedzie,wtedy jak ruszymy to Arek w pierwszych dnich roku wyskoczy
Ostatnia edycja:
P
Pustiszi
Gość
Heh noo mojemu bija plemniki do glowy nP. Wyszedl z lazienki upewnil sie tylko czy rolety zasloniete i wlecial golusieńki do pokoju, rece do gory uniosl biodrami kreci zeby mu latal wiadomo i macha do przodu i do tyłu, i lapie wacka udami a jak zlapie to krzyczy: MAM CIPUSZKE!! I kaczuszke robi rekami tak jak ten taniec na weselach ... Dygam sie go wtedy troche
reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
Pustiszi- to masz ciekawie!
Podziel się: