reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

ja tez po naturalnym żadnej różnicy nie czuję, oprocz tego, ze na poczatku sucho rzeczywiście było.

A co spółkowania...ja już chyba nie pamiętam jak to się robi....

reklama
Ja to ochoty ostatnio wcale nie mam (no pomijając sen.... o muskularnym facecie z wielkim przyrodzeniem hehe)
Ale i tak ulitowałam się nad tym moim Ropuchem, bo już tak dość długo sex na wilka był (tzn leży koło nory i wyje).
Może nie sprawiło mi to jakiejś wielkiej przyjemności, bo też czuję się jakaś opuchnięta i... płytka, ale samo to, że jemu przyjemność sprawiłam było dla mnie zadowalające :) No. A jak się cieszył :D haha

Salli hehe dobre z tym wilkiem :) !!!!! Moj tez wyje pomagam mu jak mogę ale sama sie nakrecam przy tym a nie wolno mi zakaz od gin wiec unikam ostatnio jak mogę :) zreszta juz mi zapowiedział ze jak mi sie dziurka zagoi to ja bede beczec jak owca i prosić o litość hi hi juz sie nie mogę doczekać ;)

A mój wczoraj przygotował mi pachnącą kąpiel z pianą, zapalił w łazience świeczuszki.... i jakby tego było mało zostawił obok wanny seksowną haleczkę, czarne koronkowe stringi (wygrzebał z mojej szafy) i czarne pończochy (mi kupił). Obok karteczka, że czeka na mnie....No i celibat musiał iść w odstawkę :-D

O masz moj to taki romantyk ze ostatnio bokserki sciagnal polozyl sie na brzuchu ipada pod broda czyta cos o telefonach a do mnie :SMYRAJ !!!! :baffled:

Pustisz- dobre! :-)
Mojego mi tak szkoda jak sie rano "eksponuje",ale co zrobić...jeszcze trochę i styczeń bedzie,wtedy jak ruszymy to Arek w pierwszych dnich roku wyskoczy:p

Ostatnia edycja:
Heh noo mojemu bija plemniki do glowy nP. Wyszedl z lazienki upewnil sie tylko czy rolety zasloniete i wlecial golusieńki do pokoju, rece do gory uniosl biodrami kreci zeby mu latal wiadomo i macha do przodu i do tyłu, i lapie wacka udami a jak zlapie to krzyczy: MAM CIPUSZKE!! I kaczuszke robi rekami tak jak ten taniec na weselach ... Dygam sie go wtedy troche

reklama
Do góry