reklama
P
Pustiszi
Gość
Link juz jest w vademecum dlugi czas ale warto jednak pocwiczyc oczytalam sie ze pomaga a i zawsze to mozna chlopa od ipada odciagnac
Wiecie ja przed pierwszym porodem tez sie zastanawialam czy nie bede miała leju jak po bąbie bo od kilku kobiet słyszałam ze sa jak by to ująć ( szerokie ) nie maja juz satysfakcji przy sexie . Współczuje Marice okropnie ja nie popekałam ale z uwagi na to ze dziecko miało być ponad 4 kg i nie mogłam jej wypchnac nacieli mnie po sam odbyt dodam ze Julia ważyła 3310 wiec pomyłka w pomiarach jednak jakieś pól roku po porodzie czułam ze jest coraz ciasnej niewiem jak to możliwe R śmieje sie ze dałam pare złotych zeby dodatkowy szew założyli a ja z koleji ze sobie ptaszka powiększył teraz wcale o tym nie myśle bo wiem ze jesli wszystko pójdzie dobrze to moja dziurka będzie taka jak zwykle
Inomama ty wiesz ale moj R nie bez powodów sie śmiał ze ja tak zrobiłam bo nasz wspólna znajoma naprawde poprosiła o to lekarza i niewiem ile w tym prawdy ale podobno lekarz to zrobił i teraz męki ma bo za ciasno jej ona narzeka do mnie ze ja boli a jej stary żalił sie R ze ona niechce sie sexowac bo wejście do piczki za ciasne
dziewczyny ja wogóle mam tak od jakichś 2 tyg ze taka jestem podniecona az mi pulsuje tam wszystko Ale to nie jest takie podniecenie z ochoty na sex tylko dziwne takie uczucie tak sie czułam tylko jak byłam zakochana te początki rozumiecie o co mi chodzi ??? Z Julia tego nie było a teraz to az mnie nosi !!!!
dziewczyny ja wogóle mam tak od jakichś 2 tyg ze taka jestem podniecona az mi pulsuje tam wszystko Ale to nie jest takie podniecenie z ochoty na sex tylko dziwne takie uczucie tak sie czułam tylko jak byłam zakochana te początki rozumiecie o co mi chodzi ??? Z Julia tego nie było a teraz to az mnie nosi !!!!
Marika30708
Fan(ka)
MAGSUS wiem o co ci chodzi. Mialam tak w 2 trymestrze, xe mi tam pulsowalo i do szalu doprowadzalo.
Uwazam, ze taki pomysl z ciasnym szyciem nie jest dobry. Wlasnie chodzi o otarcia i seks zamiast przyjemnosci sprawia bol.
A jak jest u was z nawilzeniem po SN. Zreszta slyszalam ze i po CC narzekaja na suchosc
Uwazam, ze taki pomysl z ciasnym szyciem nie jest dobry. Wlasnie chodzi o otarcia i seks zamiast przyjemnosci sprawia bol.
A jak jest u was z nawilzeniem po SN. Zreszta slyszalam ze i po CC narzekaja na suchosc
G
gość 574
Gość
Marika: u mnie po SN nie ma żadnej różnicy jak przed porodem - wszystko działa tak samo tylko jak karmiłam piersią i nie miałam jeszcze @ przez parę miesięcy to było bardziej sucho, potem już wróciło do normy razem z owulacją...
czy macie laseczki wrażenie, że 3 trymestrze w środku jakby ciaśniej teraz i takie bardziej jakby spuchnięte?
czy macie laseczki wrażenie, że 3 trymestrze w środku jakby ciaśniej teraz i takie bardziej jakby spuchnięte?
Marika30708
Fan(ka)
MAGSUS, AGAGSM a ja czuje różnice i to ogromna. Teraz chce miec CC, zeby nie miec tych wszystkich powiklan i dodatkowo nic tam nie zepsuc
AGAGSM mam tak samo wszystko co jest na dole to mega opuchniete
U nas to abstynencja od poczatku grudnia i tak bedzie do konca. Musze wytrwac do stycznia
AGAGSM mam tak samo wszystko co jest na dole to mega opuchniete
U nas to abstynencja od poczatku grudnia i tak bedzie do konca. Musze wytrwac do stycznia
reklama
justynaj
Fanka BB :)
Dziewczyny widze,ze tu ciekawe tematy;-)jesli chodzi o zmiane"ksztaltu" po porodzie to po pierwszym nic mi sie nie stalo, a po drugim wydawalam sie sobie szeroka, balam sie ze juz tak zostanie,ale gin uspokoila mnie,ze wszystko dojdzie do normy.i rzeczywiscie ok.6-8 ,iesiecy po porodzie znow poczulam sie soba:-) nie wiem od czego to zaleezy wlasnie.moze dlatego,ze za 1 razem nie parlam wcale tylko mi polozna "pomogla" kladac mi sie na brzuch, a za 2 parlam ok pol godziny i glowka w ta i z powrotem...nie wiem naprawde.
wazne jest w tym wszytskim zrozumienie faceta i wiara w to,ze po jakims czasie wszystko wroci do normy.mozna tez cwiczyc miesnie pochwy specjalnymi kulkami,ale tego nie probowalam jeszcze;-)
a propos ciasnosci to tez jakas spuchnieta jestem a ochote ostatnio stracilam i tesknie juz by normalnie jak czlowiek przytulic sie i pokochac bez kilometrowego brzucha:-)troche trzeba bedzie poczekac
wazne jest w tym wszytskim zrozumienie faceta i wiara w to,ze po jakims czasie wszystko wroci do normy.mozna tez cwiczyc miesnie pochwy specjalnymi kulkami,ale tego nie probowalam jeszcze;-)
a propos ciasnosci to tez jakas spuchnieta jestem a ochote ostatnio stracilam i tesknie juz by normalnie jak czlowiek przytulic sie i pokochac bez kilometrowego brzucha:-)troche trzeba bedzie poczekac
Podziel się: