Hej babeczki mam pytanko wczoraj byłam na usg dowcipnym pierwsze takie od porodu i babeczka stwierdziła że mam macicę tyłozgiętą... wcześniej przed porodem była przodozgięta wiecie coś na ten temat? Muszę się umówić na wizytę bo się zaniepokoiłam z lekka. Lekarka nic mi nie powiedziała bo to tylko usg w szpitalu a na wizytę muszę się umówić normalnie do przychodni z resztą nie byłam pewna jak było przedtem...
reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Aniulek- ja bym poszla jeszcze do lekarza.Tylozgiecie jest dosc powszechne, ale powiem szczerze, nie slyszalam,zeby po porodzie z przodozgiecia zrobilo sie tylo? No ale ekspertem przeciez nie jestem.
Ida - ja tez czasem mam wrazenie,ze tam jestem ciachnieta, choc stosunki nie bola, tylko czesto jest sucho po prostu. Natomiast boli mnie jeszcze brzuch przy dzwiganiu (ja tez po cc) i to mnie czasem niepokoi.
nice - ja tez jeszcze nie bylam u ginia. Ale pewnie za pare tygodni sie umowie. Poki co, nie czulam potrzeby.
Ida - ja tez czasem mam wrazenie,ze tam jestem ciachnieta, choc stosunki nie bola, tylko czesto jest sucho po prostu. Natomiast boli mnie jeszcze brzuch przy dzwiganiu (ja tez po cc) i to mnie czasem niepokoi.
nice - ja tez jeszcze nie bylam u ginia. Ale pewnie za pare tygodni sie umowie. Poki co, nie czulam potrzeby.
Baśka_28
Fanka BB :)
Ja byłam u ginka tylko raz od porodu po 7tygodniach bo jestem po cesarce więc chciałam sprawdzić co jest.No i jutro mam zamiar się wybrac po tabletki anty ponieważ ostatnio się przestraszyłam że może jestem znowu w ciąży a pozatym od porodu bolą mnie często jajniki to wolę sprawdzić co się dzieje.
Kania78
...
Od porodu byłam raz u gina, wszystko dobrze, :-)powiedział żebym przyszła jak córa skończy pół roku, jak nie dostanę okresu to wywoła i zrobi cytologię. Ja byłam nacinana i szyta, do dziś wyczuwany zrost po szyciu przez skórę. A co do stosunków damsko-męskich to początki po porodzie fatalne a teraz już dużo lepiej bez żadnych wspomagaczy (żelów).
No to u mnie jest coś nie tak. Nie jest super, nie jest nawet dobrze, jest okropnie. Umówiłam się dzisiaj do gina. Pierwszy raz w życiu na NFZ... i co... i na czerwiec mnie zapisali. Masakra jakaś. Przypomniałam sobie czemu chodziłam zawsze prywatnie... Porażka
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
ale to "ciachnięcie" to tak jakby centralnie przy wejściu/wyjściu, więc do macicy hektary
reklama
Podziel się: