reklama
ewelina09065
czas oczekiwania...
ja wczoraj bylam u gina i wszystko ok)dostalam cilest bo zastrzyku niestety nie moge jak nie karmie piersia..szkoda. a w sobote przezylam wspaniale chwile z moim mezulkiem))bylo cudownie i chyba nigd nie maialm tak fajnego orgazmu jak terazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)))))
ja wczoraj bylam u gina i wszystko ok)dostalam cilest bo zastrzyku niestety nie moge jak nie karmie piersia..szkoda. a w sobote przezylam wspaniale chwile z moim mezulkiem))bylo cudownie i chyba nigd nie maialm tak fajnego orgazmu jak terazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)))))
zazdroszczę bezbolesnego stosunku!
stripMYmind
Fanka BB :)
tez zazdraszczam
Ida Sierpniowa
moni, tylko na azalii jedziecie? bo ja jakoś boję się jej zaufać może gdybym była po sn to mniej bym się bała ewentualnej wpadki
natolin
czemu tak myślisz?moni, tylko na azalii jedziecie? bo ja jakoś boję się jej zaufać może gdybym była po sn to mniej bym się bała ewentualnej wpadki
Ida Sierpniowa
bo zajście w ciążę za szybko po cc moze być niebezpieczne i dla matki i dziecka... a ja te 9 m-cy i tak wspominam nieciekawie, następna ciąża z dodatkowymi stresami chyba by mnie dobiła... zresztą nie wyobrażam sobie bycia matką dwójeczki jak na razie więc chodzi mi tylko o to, ze po sn mimo że też nie wskazane za szybko zaciążyć, ale jednak bezpieczniej:/ a tu stres ponadprogramowy...
makuc
Tez zazdroszczę u mnie o przytulankach nie ma mowy na razie. Mimo iż teoretycznie wszystko z moim podwoziem ok to czuję taki dyskomfort, że szok. Czy to kiedyś przejdzie? :-(a w sobote przezylam wspaniale chwile z moim mezulkiem))bylo cudownie i chyba nigd nie maialm tak fajnego orgazmu jak terazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)))))
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Wczoraj byłam u ginekologa na kontroli PO. Tak więc wszystko w jak najlepszym porządku, oczywiście zielone światło do działania.
Pani doktor zaproponowała mi dwa rodzaje antykoncepcji- zastrzyk na 3 miesiące albo tabletki Azalia, mam sobie to przemyśleć i wystarczy że wyślę męża do niej po receptę jak się zdecyduję, bo ja w tym gabinecie ogłupiałam i nie wiedziałam na co się zdecydować. Ona bardzo zachwalała ten zastrzyk, ale pisałyście tutaj żeby go nie brać. Fajnie że jest na 3 miesiące,ale gdybym źle znosiła go to nie ma odwrotu i trzeba przeczekać a tak to tabletki można zawsze przerwać brać.
Stosuje któraś z Was Azalie? Jak się po niej czujecie? tyjecie coś?
Ja to się najbardziej obawiam tego tycia.
Sama nie wiem co wybrać, a chcę być zabezpieczona bo druga ciąża mi się nie widzi ze względu na brak warunków jak i to że jestem po CC.
Pani doktor zaproponowała mi dwa rodzaje antykoncepcji- zastrzyk na 3 miesiące albo tabletki Azalia, mam sobie to przemyśleć i wystarczy że wyślę męża do niej po receptę jak się zdecyduję, bo ja w tym gabinecie ogłupiałam i nie wiedziałam na co się zdecydować. Ona bardzo zachwalała ten zastrzyk, ale pisałyście tutaj żeby go nie brać. Fajnie że jest na 3 miesiące,ale gdybym źle znosiła go to nie ma odwrotu i trzeba przeczekać a tak to tabletki można zawsze przerwać brać.
Stosuje któraś z Was Azalie? Jak się po niej czujecie? tyjecie coś?
Ja to się najbardziej obawiam tego tycia.
Sama nie wiem co wybrać, a chcę być zabezpieczona bo druga ciąża mi się nie widzi ze względu na brak warunków jak i to że jestem po CC.
Podziel się: