reklama
frez.ja1987
Fanka BB :)
No ale coś tu masz nie tak. Śluz płodny masz ostatni raz 15 DC wg tego co ropisalas wyżej. A aplikacja zaznacza płodny aż do 18. No więc...?
frez.ja1987
Jeżeli nie karmisz, a masz mleko w piersiach to Powinnas już dawno iść z tym do lekarza. Mogą to być zaburzenia hormonalne a nawet nowotwór!Idę w styczniu do giną to będziemy coś z tym robić może przyczyna krwi w np w nie znikającym mleku w piersiach po miimo ponad roku nie karmieniu
No więc nie wiem czemu tak znaczy jak od 17 jest Sucho chyba z temperaturNo ale coś tu masz nie tak. Śluz płodny masz ostatni raz 15 DC wg tego co ropisalas wyżej. A aplikacja zaznacza płodny aż do 18. No więc...?
frez.ja1987
W aplikacji masz zaznaczone "+" więc śluz płodny. Więc coś raczej źle wpisałaś to i aplikacja źle wyznacza. No i zdecyduj się w końcu od kiedy mas sucho. Raz od 16, raz od 17 DC. W aplikacji jeszcze inaczej. A to ma znaczenie.No więc nie wiem czemu tak znaczy jak od 17 jest Sucho chyba z temperatur
Poza tym wyciek z piersi może oznaczać problemy hormonalne, a tym samym uniemożliwiać zajście w ciążę.
aspekt
Przy śluzie są takie opcje: ślisko, białko jaja, przezroczysty, rozciągliwy. A tu wygląda jakby na "mokro" aplikacja reagowała już +. Pierwsze cykle obserwacji zawsze są trochę trefne, bo jeszcze się nie ma wyczucia. Natomiast jeśli masz wrażenie, że za długo się starasz i masz wydzielinę z piersi, to trzeba iść do dobrego ginekologa. Może to za wysoka prolaktyna? Ona hamuje owulację.
reklama
Podziel się: