reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Interpretacja wykresu temperatury

Myślisz, że jeszcze raz będzie podchodził? Czy po prostu to cykl bezowulacyjny i za niecałe dwa tygodnie przyjdzie okres?

reklama
Jesli przyjdzie krwawienie bedzie to krwawienie srodcykliczne. Wykres prowadzi sie dalej. Nie zakłada sie od nowa, dodatkowo takie krwawienie często pokrywa sie z owulacja. Wiec jesli przyjdzie i dacie rady wspolzyjcie. I dalej prowadź zapiski temperatur. Bo albo bedzie skok tuż przy krwawieniu, albo nie bedzie, ale dalej prowadzi sie ten sam wykres.
Widziałam juz długie wykresy nawet 60 dniowe z takimi krwawieniami bez skoku.
Ale tu widze, ze temperatury trzymają ci sie ładnie, równo powiedziałabym, ze to dobry znak.

Wstawiam swoj wykres, bo trochę się w nim zmieniło. Apka wyznaczyła linie temp podstawowej, ale chyba pominęła jedna temp. Gdyby jej nie pominęła, kreski by nie było. Dziwne
Screenshot_20200712-162040_Femometer.jpeg

Jesli tem sie utrzyma i wzrośnie to chyba jest to.
Ta tem z 9 i 10 może byc zaburzona?
Bo sa wykresy w kształcie W i byc moze to jest to.

Wiesz ja byłam trochę przeziębiona, bo pogoda niby fajn, a tak naprawdę wcale ciepło nie bylo (nie mieszkam w pl), ale czy to bylo dokładnie 9 i 10 dc to nie wiem. Na pewno źle się czułam w 13 i 14dc. Nigdy nie zmieniał mi się przez to wykres, poza jednym razem ale wtedy to grypę miałam. Ogólnie to ja bardzo rzadko mam gorączkę

reklama
Do góry