Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Podnosi niewiele, ale lekko ponad linie, wiec teraz wiem i zapisuje takie sny. Wykresy mam ładne.A bardzo Ci się podnosi? Jaki masz wykres? W miarę rowny czy zygzak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podnosi niewiele, ale lekko ponad linie, wiec teraz wiem i zapisuje takie sny. Wykresy mam ładne.A bardzo Ci się podnosi? Jaki masz wykres? W miarę rowny czy zygzak?
Czyli było szybko zagnieżdżenie. Temperatury ci jeszcze podrosły czy trzymają sie na 36,5?
Niżej, ale wszystkie powyżej 0,2. Wiec prawidłowo. Czyli 10 wyzszych.Trzy dni było nizej, ale dzisiaj już wskoczyła na 36,8. Myslalam ze nic z tego nie będzie, ale dwa testy pozytywne poza tym objawy mam. Czuje wszystko z kilometra :-) Zobacz załącznik 1150361
O co konkretnie pytasz? Dokonujesz pomiarów odpowiednio?A co sądzicie o moim wykresie
Jak dla mnie to niewiele tu widać, ale w sumie najbardziej dziwi mnie, że tak długo odczuwalas śluz, który apka zarajestrowala jako ten o charakterze płodnym...A co sądzicie o moim wykresie
O co konkretnie pytasz? Dokonujesz pomiarów odpowiednio?
Tak staram się o 2 ciążę więc mieze dokładnie i zapisuję wszystko co czujeO co konkretnie pytasz? Dokonujesz pomiarów odpowiednio?