reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Inspiracje kulinarne

reklama
Heh ależ tu kusicie a ja na szpitalnej diecie, zjadam na spółkę obiad z małym.

Wiecie jaką tu jest interpretacja diety lekkostrawnej dla dziecka na obiad i kolację? Biały chleb, jakaś margaryna i non stop wędlina... raz na kilka dni ser biały i pasta jajeczna... no przesadzaja z tą szynką, szczególnie teraz, jak całkiem niedawno potwierdzono jej rakotwórczy wpływ... do picia albo kawa zbożowa albo herbatka, oczywiście wszystko słodzone... A na deser ostatnio dostał żelki, owocu chyba nie było przez cały tydzień...

U nas dziś zdrowe owocowe śniadanko [emoji6]
ImageUploadedByForum BabyBoom1453283729.242355.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1453283729.242355.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1453283729.242355.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 188
To ja musze powiedziec ze tu w Grecji w szpitalach jest przepyszne jedzenie!!! Juz sie doczekac nie moge tych obiadkow szpitalnych :p a porcje takie ze zjadalam ja z mezem i oboje byliśmy najedzeni :p po porodzie dostalam wielki kawal sznycla i ziemniaków z piekarnika, na drugim talerzu kapusta biala i czerwona z olejem i cytynka do tego chlebek, jablko i pomarancz :D tylko śniadania sa biedne bo oni sniadan nie jadaja.. na sniadanie chlebek i sucharek, koseczka mala masla i dzemu ale za to obiad co opisalam wyzej dostaje się ok 12 i pozniej o 18 drugi obiad np makaron z sosem i mieskiem :) na oddziale gdzie leza dzieci tez takie mega wielkie porcje daja :)

reklama
Do góry