reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
u mnie kanapka z sałatą serem żółtym pomidorem ogórkiem i cebulką
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
A u mnie grahamki z twarogiem i miodem.A na śniadanko kanapki z twarogiem Zobacz załącznik 743324
MalinowaMarta
Smacznego! Ja twarogu nie lubię na słodko ale wiem, że sporo osób tak jada [emoji39]
MalinowaMarta
Papagena ja tak miałam na początku umyśliłam sobie np rosół nagotowałam wielki gar który potem mąż musiał jeść (choć na szczęście on nie narzekał).
Ja od tygodnia na śniadanie musli z jogurtem potem jablko bo męczą mnie zaparcia faza na różne smaki mija ale myślę że to na chwile chyba...ostatnio faza na ogórki kiszone ogórki z pierogami ogórki z lodami ogórki ze wszystkim
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
reklama
malinka1984
Mi wchodzą tylko rzeczy obiadowe, kanapki słabo. Mogę dwa obiady dziennie jeść
Zrobię Wam zdjęcie tych naszych śniadań i kolacji, to zobaczycie czym nas raczą.
Malinowa, gdzieś ostatnio czytałam, że nie powinno się łączyć twarogu z pomidorami. Ja też tak bardzo lubię ale chyba zrezygnuję... A mój mąż twaróg... soli
Zrobię Wam zdjęcie tych naszych śniadań i kolacji, to zobaczycie czym nas raczą.
Malinowa, gdzieś ostatnio czytałam, że nie powinno się łączyć twarogu z pomidorami. Ja też tak bardzo lubię ale chyba zrezygnuję... A mój mąż twaróg... soli
Podziel się: