reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Inspiracje kulinarne

reklama
mamawiki dziękuję za podpowiedź napewno skorzystam ;)) w Warszawie bywam wiec napewno nei dyspozycji się wybiorę wielkie dzięki !!!!!

@sarka2016 masz może jakiś sprawdzony przepis na babkę ziemniaczaną? Byliśmy z mężem na wakacjach w Białowieży i miałam okazję tam spróbować tego cuda - pycha! Ale jak próbowałam odtworzyć w domu z losowego przepisu z sieci, to niby wyszło coś jadalnego, ale jednak nie takie jak powinno...

U mnie na śniadanko zazwyczaj owsianka albo kasza jaglana na mleku z różnymi rożnościami - z jabłkiem i orzechami, z suszonymi śliwkami i kostką gorzkiej czekolady, z daktylami i wiórkami kokosa, z bananem... Jakoś najlepiej się czuję po tym, rozgrzewa, starcza na długo. A jak nie mam czasu, to biorę jogurt naturalny, wkrajam banana albo jabłko, dosypuję siemię lniane, lyżkę miodu i zjadam na zimno.

Dzięki fazerkamm za natchnienie...na zdjęciu trochę ciemne wyszły ale były pycha. Szukałam przepisu bez drożdży żeby było jak najszybciej aż tak się nie mogłam doczekać ;)

received_1064284580304530.jpeg

Załączniki

• received_1064284580304530.jpeg
    received_1064284580304530.jpeg
    62,3 KB · Wyświetleń: 176
reklama
Do góry