reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Inspiracje kulinarne

Ja jakoś do parówek się nie mogę przemóc. Choć kiedyś lubiłam jak nie wiedziałam co tam jest. Ale ani dzieciom nie daję, ani sama nie jem :confused2:.
Te Twoje zapiekanki Malinowa wyglądają super smaczne i zdrowe :-) :).
Tylko muszę zerknąć w wolnej chwili co ta kiełba ma w składzie to może dziewczynkom zrobię :-) :)
Hope proszę masz tu skład:
ImageUploadedByForum BabyBoom1452859904.425561.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452859904.425561.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452859904.425561.jpg
    137,3 KB · Wyświetleń: 195
reklama
A ja mam ochote na mcdonalda pierwszy raz chyba od poltora roku (normalnie nie jadam smieciowego jedzenia) ale niestety maz nie mial sily jechac :( wrocil z pracy o 22 a o 6 musi znow wstac :/ :/ ale obiecał ze jutro po pracy przywiezie...

A ja mam ochote na mcdonalda pierwszy raz chyba od poltora roku (normalnie nie jadam smieciowego jedzenia) ale niestety maz nie mial sily jechac :( wrocil z pracy o 22 a o 6 musi znow wstac :/ :/ ale obiecał ze jutro po pracy przywiezie...
Ja liczę, że mój jutro zrobi placki ziemniaczane jak będę w pracy:) Mam na nie ochotę ale nie mam ochoty wąchać jak się smażą:)

reklama
mamawiki ale super grzanki!!!!! w takich chwilach tęsknię za glutenem bo grzanki z chleba bezglutenowego tak już nie smakują ....

fazerkamm ja też marze o mc donald ale niestety hamurgera mogę tylko np we Francji itd bo tam mają burgery free gluten w Polsce niestety nie. .... zazdrsozsecz Wam tego...
A tak z ciekawości w Grecji w Mc donald masz opcje free gluten?
W Polsce mogę tylko frytki i shake ale frytki są dla mnie za słone w Mc ...

Do góry