reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Inspiracje kulinarne

A ja leżę szukam pomysły na obiad ale nic mi nie przychodzi do głowy ;((( a dzisiaj mój mąż jest szybciej w domu i musze zaraz coś wymyślić. ...

reklama
Marta piszę z tel i nie mogę skopiować linku. Ale wpisz sobie "twaróg pomidor" i od razu wyskoczy. Tak samo piszą, żeby świeżego ogórka nie łączyć z pomidorem.

Świeżego ogórka z pomidorem to wiedziałam żeby nie łączyć ale twaróg z pomidorem to dla mnie nowość.. dzieki za cynka :)
U mnie pieczona rybka z warzywami była na obiad - nie bardzo miałam na nią ochotę ale podobno trzeba :p

Iwonaimaja łączyć wolno, natomiast z tego co wiem to po zjedzeniu takiego zestawu Twój organizm nie przyswaja witamin z pomidora, ponieważ jakiś składnik ogórka niszczy te witaminy

reklama
u mnie jutro polska kuchnia sos kasza surówka z marchewki i jabłka i brokuły ze słoneczniki prazonym;))) wszystko w pojemnikach bo jutro dzień w pracy, )

Do góry