reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Inspiracje kulinarne

a ja dzis mam ogorkowa zupe:) ale jutro chce zjesc jakas rybe i w tygodniu chce zrobic zupke z burakow i fasolki zielonej zupa bogata w magnez:) i mam zamiar zrobic pulpeciki w sosie do tego hotowana marchewka i kasza jaglana:)wow czy mi sie to wszytsko uda zrealizowac ?;)
U mnie wczoraj była fasolka szparagowa.
Mąż taka dobra zrobił że palce lizać...
Z gotowana marchewka makaronem i kawaleczkiem mięsa...
Zjadłam mięso żeby mu przykro nie było.

Ja dziś cały dzień czuję się głodna.

reklama
Ja mam dzisiaj spaghetti i zupe warzywna z kalafiorem i fasolka zielona (zrobiłam ją bo ostatnio mam wrażenie że jem za mało warzyw) i któraś z was na głównym chyba pisała o zupie pomidorowej i też muszę zrobić z blendowanych pomidorów :)

Agnes No plan masz ambitny jestem też ciekawa ile z niego uda Ci się wykonać [emoji12][emoji106]

Kitty też mam wrażenie, że jej za mało warzyw, bo z owocami nie mam problemu robię sobie sałatki, koktajle, ale z warzywami gorzej - mało jest teraz smacznych, dziś kupiłam marchewkę do rosołu to może schrupię jedną na surowo, czasem robię też mizerię, pomidora do kanapki - ale na ile on zdrowy a ile w nim chemii o tej porze roku? jeszcze trochę przyjdzie wiosna to może trochę nadrobimy?!

Venicee uwielbiam fasolkę szparagową z bułka tartą i masełkiem, ale narobiłaś mi smaka! A masz jakąś ze sprawdzonej firmy bo ja jak ostatnio kupiłam pierwszą z brzegu to niestetey nie była smaczna... :(

U nas dziś rosół bo dobry na dalsza walkę z przeziębieniem. A w któryś dzień ugotuje ryż i marchewkę z groszkiem, zrobię sos i będzie potrawka, bo oboje z mężem lubimy ;)

Ostatnia edycja:
OOO TO MUSIALO BYC DOBREEEE:) a jak to zrobil? Hmm caly czas jestes glodna? A moze jajecznica?
Mnie to bardzo smakowało bo ja jestem przyzwyczajona do gotowania na parze więc nie jadam suszonego.

Makaron ja lubię nitki fasolka i pokrojoną marcheweczka wymieszane i pokrojone mieso- pierś z indyka w kawałeczki.

Kitty jeśli chodzi o pomidorowa z blendera to jest ekstra jak pomidory i paprykę czerwona na troche od piekarnika wrzucić pyyyycha ;)

Malinowa korzystam że u mojej mamy cały rok w sklepach są :D choć może hortex ma dobrą????w ogóle polecam mieszkanki Daucy Ja je bardzo lubię!
upload_2016-1-25_15-41-46.png

Załączniki

• upload_2016-1-25_15-41-46.png
    upload_2016-1-25_15-41-46.png
    176,7 KB · Wyświetleń: 215
Malinowa nam ostatnio mąż kupił w spożywczym taka niefirmowa....i była pyszna.
Z biedronki była twarda ta z hortexu też dobra.

reklama
Do góry