reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Inspiracje kulinarne

a ja dzis mam ogorkowa zupe:) ale jutro chce zjesc jakas rybe i w tygodniu chce zrobic zupke z burakow i fasolki zielonej zupa bogata w magnez:) i mam zamiar zrobic pulpeciki w sosie do tego hotowana marchewka i kasza jaglana:)wow czy mi sie to wszytsko uda zrealizowac ?;)
U mnie wczoraj była fasolka szparagowa.
Mąż taka dobra zrobił że palce lizać...
Z gotowana marchewka makaronem i kawaleczkiem mięsa...
Zjadłam mięso żeby mu przykro nie było.

Ja dziś cały dzień czuję się głodna.

reklama
Ja mam dzisiaj spaghetti i zupe warzywna z kalafiorem i fasolka zielona (zrobiłam ją bo ostatnio mam wrażenie że jem za mało warzyw) i któraś z was na głównym chyba pisała o zupie pomidorowej i też muszę zrobić z blendowanych pomidorów :)

Agnes No plan masz ambitny jestem też ciekawa ile z niego uda Ci się wykonać [emoji12][emoji106]

Kitty też mam wrażenie, że jej za mało warzyw, bo z owocami nie mam problemu robię sobie sałatki, koktajle, ale z warzywami gorzej - mało jest teraz smacznych, dziś kupiłam marchewkę do rosołu to może schrupię jedną na surowo, czasem robię też mizerię, pomidora do kanapki - ale na ile on zdrowy a ile w nim chemii o tej porze roku? jeszcze trochę przyjdzie wiosna to może trochę nadrobimy?!

Venicee uwielbiam fasolkę szparagową z bułka tartą i masełkiem, ale narobiłaś mi smaka! A masz jakąś ze sprawdzonej firmy bo ja jak ostatnio kupiłam pierwszą z brzegu to niestetey nie była smaczna... :(

U nas dziś rosół bo dobry na dalsza walkę z przeziębieniem. A w któryś dzień ugotuje ryż i marchewkę z groszkiem, zrobię sos i będzie potrawka, bo oboje z mężem lubimy ;)

Ostatnia edycja:
OOO TO MUSIALO BYC DOBREEEE:) a jak to zrobil? Hmm caly czas jestes glodna? A moze jajecznica?
Mnie to bardzo smakowało bo ja jestem przyzwyczajona do gotowania na parze więc nie jadam suszonego.

Makaron ja lubię nitki fasolka i pokrojoną marcheweczka wymieszane i pokrojone mieso- pierś z indyka w kawałeczki.

Kitty jeśli chodzi o pomidorowa z blendera to jest ekstra jak pomidory i paprykę czerwona na troche od piekarnika wrzucić pyyyycha ;)

Malinowa korzystam że u mojej mamy cały rok w sklepach są :D choć może hortex ma dobrą????w ogóle polecam mieszkanki Daucy Ja je bardzo lubię!
upload_2016-1-25_15-41-46.png

Załączniki

• upload_2016-1-25_15-41-46.png
    upload_2016-1-25_15-41-46.png
    176,7 KB · Wyświetleń: 217
Malinowa nam ostatnio mąż kupił w spożywczym taka niefirmowa....i była pyszna.
Z biedronki była twarda ta z hortexu też dobra.

reklama
Do góry