reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Inseminacja

Kochani, jestem po drugiej IUI pełna obaw. Czy ktoś ma dobre pozytywne informacje, czu komuś się udało. Ilości badań jakie wykonaliśmy z mężem nie potrafię zliczyć od 7 lat się staramy o maleństwo. Każdy lekarz rozkłada ręce i twierdzi i ze jesteśmy zdrowi, a starania za każdym cyklem Legna w gruzach tj moja psychika pomału

reklama
Hej , pewnie u Ciebie sytuacja jakoś się już wyjaśniła , mam nadzieje że pozytywnie.Ja z mężem też staraliśmy się 7 lat i miałam dwie inseminacje zrobione i za drugim razem się udało . Pozdrawiam

Kochani, jestem po drugiej IUI pełna obaw. Czy ktoś ma dobre pozytywne informacje, czu komuś się udało. Ilości badań jakie wykonaliśmy z mężem nie potrafię zliczyć od 7 lat się staramy o maleństwo. Każdy lekarz rozkłada ręce i twierdzi i ze jesteśmy zdrowi, a starania za każdym cyklem Legna w gruzach tj moja psychika pomału

Rozumiem Cię całkowicie, tez słyszę iz jest wszystko super, jesteśmy zdrowi a dziwne, ze nadal sami...tez chcemy podejść do IUI, a tak się boje. Komu się udało i za którym razem?

Ja jestem ciekawa czy sie uda jestem po 1inseminacji z lekiem Clomid i Pregnyl owulacja byla moze sie udalo? Czekam na badanie krwi 10grudnia...

reklama
Do góry