Kochani, jestem po drugiej IUI pełna obaw. Czy ktoś ma dobre pozytywne informacje, czu komuś się udało. Ilości badań jakie wykonaliśmy z mężem nie potrafię zliczyć od 7 lat się staramy o maleństwo. Każdy lekarz rozkłada ręce i twierdzi i ze jesteśmy zdrowi, a starania za każdym cyklem Legna w gruzach tj moja psychika pomału
reklama
Berbec
Początkująca w BB
Kochani, jestem po drugiej IUI pełna obaw. Czy ktoś ma dobre pozytywne informacje, czu komuś się udało. Ilości badań jakie wykonaliśmy z mężem nie potrafię zliczyć od 7 lat się staramy o maleństwo. Każdy lekarz rozkłada ręce i twierdzi i ze jesteśmy zdrowi, a starania za każdym cyklem Legna w gruzach tj moja psychika pomału
Rozumiem Cię całkowicie, tez słyszę iz jest wszystko super, jesteśmy zdrowi a dziwne, ze nadal sami...tez chcemy podejść do IUI, a tak się boje. Komu się udało i za którym razem?
Z
Zenka
Gość
Dzięki za nadziejęHej , pewnie u Ciebie sytuacja jakoś się już wyjaśniła , mam nadzieje że pozytywnie.Ja z mężem też staraliśmy się 7 lat i miałam dwie inseminacje zrobione i za drugim razem się udało . Pozdrawiam
kasia1355
Aktywna w BB
Hrj dziewczyny. Ja właśnie jestem po 1 inseminacji i niestety się nie udało. Teraz mamy podejść do 2.ale boję się że może dalej się nie udać.Dzięki za nadzieję
Dorotkaa91
Aktywna w BB
Hej u mnie tak samo jesteśmy po pierwszej inseminacja i właśnie dostałam okresu. Trzymam kciuki żeby przy drugiej się udałoHrj dziewczyny. Ja właśnie jestem po 1 inseminacji i niestety się nie udało. Teraz mamy podejść do 2.ale boję się że może dalej się nie udać.
kasia1355
Aktywna w BB
No niestety nie tym razemdzis najpierw brązowe plamienia a teraz już okres na dobre.Hej u mnie tak samo jesteśmy po pierwszej inseminacja i właśnie dostałam okresu. Trzymam kciuki żeby przy drugiej się udało
miszka0109
Aktywna w BB
Witam ja też badanie krwi 10 grudniaJa jestem ciekawa czy sie uda jestem po 1inseminacji z lekiem Clomid i Pregnyl owulacja byla moze sie udalo? Czekam na badanie krwi 10grudnia...
reklama
MamaZblizną
Fanka BB :)
Dziewczyny udało się którejś z was?
Podziel się: