reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Inseminacja

reklama
Właśnie nie chciałam tego pisać, zanim nie znajdę poparcia w jakimś artykule, bo nie lubię pisać tego czego nie jestem pewna, ale wiem, że przy tej mutacji lekarze zalecają często acard na czas starań.
Napisałam "podobno", bo tę informację dają laboratoria przy opisie badania w kierunku pai. Ale lepiej byłoby mieć poparcie w literaturze ;)

Mi się nie udało. W październiku miałam pierwsza IUI - podano 22 mln plemników, z czego 97% w ruchu postępowym (nie wiem jak z morfologia - zazwyczaj w badaniach mamy 0%). Jak myślicie czy to spoko ilość? Jest sens iść w to dalej?

reklama
ale miałaś na niepękniętych pęcherzykach?
10 dzień po IUI to nie 10 dzień po owu, myślę, że jest jeszcze czas.
Miałam 3 niepekniete pęcherzyki. Niby wiem, że jeszcze może za wcześnie, ale glowa już pracuje. Wiem z kresek, że Ty też jesteś po IUI - za Ciebie trzymam kciuki tak samo mocno jak za siebie.

Do góry