marzycielko
Fanka BB :)
ja jeszcze tydzień muszę czekać ;pDziękuję! <3 wynik ma być wieczorem, dam znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jeszcze tydzień muszę czekać ;pDziękuję! <3 wynik ma być wieczorem, dam znać
EchBeta <0.2 więc nie ma już szansy, niestety nie udało się.
@marzycielko mam nadzieję, ze u Ciebie będzie więcej szczęścia
Chyba tak. Ale zaczęłam myśleć o zmianie kliniki.. Nie wiem już sama co mam myśleć, bałam sie ze moze moja tarczyca siadla od tych zastrzyków, Lametty a tu wyniki 1.17 TSH.Ech
Jeszcze raz będziecie podchodzić do iui ?
Zmiana kliniki może być dobrym pomysłem, czasami warto zapytać innego lekarza o jego punkt widzenia, mnie w bocianie denerwowało brak zmian które można były by wdrążyć w następne iui a w obecnej klinice dostała kilka propozycji na startChyba tak. Ale zaczęłam myśleć o zmianie kliniki.. Nie wiem już sama co mam myśleć, bałam sie ze moze moja tarczyca siadla od tych zastrzyków, Lametty a tu wyniki 1.17 TSH.
Zaczynam się czuć jak jakas wybrakowana, bo naokoło kobiety zachodzą bez problemu...
wynki testu moze byc prawidlowy ale rowniez nie musiHej dziewczyny. Jestem po 1 inseminacji 12 dnia miałam plamienia , zrobiłam 4 testy i negatywne. Ostatni test zrobiłam 31 dc. Dziś mam 33 dc. Dodam że zachorowałam na covid więc nie mogę iśc na badanie krwi. Jak myślicie czy 31 dnia już powiniien wyjsc test ciazowy? Albo covid wstrzymał mi okres.. męczy mnie ta niewiedza
Może zrobią iui dzień wcześniej lub później.Kurde ciekawa jestem czy nam nie przepadnie ten cykl do inseminacji, bo dostałam dzisiaj okres i 11 dc mi przypada w niedzielę....
Bo jeszcze choruje i nie chce zarażać. Sutki mnie bardzo pieką i mrowią. Jutro się przetestuje na covid i zobaczę czy mogę wyjść z domuwynki testu moze byc prawidlowy ale rowniez nie musi
dlaczego nie mozesz zrobic badania krwi po covidzie ?