reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
Ech :(
Jeszcze raz będziecie podchodzić do iui ?
Chyba tak. Ale zaczęłam myśleć o zmianie kliniki.. Nie wiem już sama co mam myśleć, bałam sie ze moze moja tarczyca siadla od tych zastrzyków, Lametty a tu wyniki 1.17 TSH.
Zaczynam się czuć jak jakas wybrakowana, bo naokoło kobiety zachodzą bez problemu...

Chyba tak. Ale zaczęłam myśleć o zmianie kliniki.. Nie wiem już sama co mam myśleć, bałam sie ze moze moja tarczyca siadla od tych zastrzyków, Lametty a tu wyniki 1.17 TSH.
Zaczynam się czuć jak jakas wybrakowana, bo naokoło kobiety zachodzą bez problemu...
Zmiana kliniki może być dobrym pomysłem, czasami warto zapytać innego lekarza o jego punkt widzenia, mnie w bocianie denerwowało brak zmian które można były by wdrążyć w następne iui a w obecnej klinice dostała kilka propozycji na start

Hej dziewczyny. Jestem po 1 inseminacji 12 dnia miałam plamienia , zrobiłam 4 testy i negatywne. Ostatni test zrobiłam 31 dc. Dziś mam 33 dc. Dodam że zachorowałam na covid więc nie mogę iśc na badanie krwi. Jak myślicie czy 31 dnia już powiniien wyjsc test ciazowy? Albo covid wstrzymał mi okres.. męczy mnie ta niewiedza

Hej dziewczyny. Jestem po 1 inseminacji 12 dnia miałam plamienia , zrobiłam 4 testy i negatywne. Ostatni test zrobiłam 31 dc. Dziś mam 33 dc. Dodam że zachorowałam na covid więc nie mogę iśc na badanie krwi. Jak myślicie czy 31 dnia już powiniien wyjsc test ciazowy? Albo covid wstrzymał mi okres.. męczy mnie ta niewiedza
wynki testu moze byc prawidlowy ale rowniez nie musi
dlaczego nie mozesz zrobic badania krwi po covidzie ?

Kurde ciekawa jestem czy nam nie przepadnie ten cykl do inseminacji, bo dostałam dzisiaj okres i 11 dc mi przypada w niedzielę....

Kurde ciekawa jestem czy nam nie przepadnie ten cykl do inseminacji, bo dostałam dzisiaj okres i 11 dc mi przypada w niedzielę....
Może zrobią iui dzień wcześniej lub później.
Zdecydowaliście sie zostać w klinice?
Ja dzisiaj miałam rozmowę w sprawie in vitro i koszt samej procedury to 10-11 tysięcy i do tego trzeba doliczyć jeszcze leki i wizyty.
Na razie czekam na wyniki iui choć na nic nie liczę :) co ma być to będzie i tak nie mam na to wpływu

reklama
Do góry