Myśl pozytywnie musi się udać.Ja dopiero po 1 wizycie w klinice. Za tydzien mam wizyte w 9dc i zobaczymy co dr powie. Na wizycie powiedziala ze zostaje inseminacja albo in vitro i mamy zdecydować. Wiec zrobimy 3 inseminacje ale juz mam w glowie ze sie nie uda
reklama
Madame JS
Fanka BB :)
W sensie że nigdy nie badałam bety. U nas skierowanie jest dopiero po opóźnionej miesiączce, a to nigdy nie nastąpiło... No i z betą dziewczyny często badają proga.co masz na mysli ?
Ale sam progesteron jako taki po IUI - też nie badałam. Biorę dopochwowo przez 2 tygodnie po, z założenia...
marzycielko
Ja też biorę proga po iui u mnie w klinice robią betę w 14 dniu po iui a ja mniej więcej miesiączkę dostaję tydzień po becie.W sensie że nigdy nie badałam bety. U nas skierowanie jest dopiero po opóźnionej miesiączce, a to nigdy nie nastąpiło... No i z betą dziewczyny często badają proga.
Ale sam progesteron jako taki po IUI - też nie badałam. Biorę dopochwowo przez 2 tygodnie po, z założenia...
Powiem wam że w drugim tygodniu po iui zaczynały mi sie bóle miesiączkowe, tym razem tak nie mam ale nie chce się za bardzo nastawiać na sukces
Jakostobedzie
Zaciekawiona BB
Ja też nie badam, zawsze proszę lekarza Żeby mi wypisał i biorę 2razy dziennie luteinękażda z was bada proga po iui ?
ja nigdy nie badałam
Jakostobedzie
Zaciekawiona BB
A ja właśnie coś dziś zaczynam czuć podbrzusze jak na okres więc nie wiem czy coś z tego będzie w piątek robię betęJa też biorę proga po iui u mnie w klinice robią betę w 14 dniu po iui a ja mniej więcej miesiączkę dostaję tydzień po becie.
Powiem wam że w drugim tygodniu po iui zaczynały mi sie bóle miesiączkowe, tym razem tak nie mam ale nie chce się za bardzo nastawiać na sukces
Karolaajn
Zaangażowana w BB
TrzymamyZaczął się kolejny miesiąc i kolejne podejście. Po lametta w 11dc pecherzyk 24. Jutro usg i inseminacja pewnie. Trzymajcie kciuki tym razem się uda
Karolaajn
Zaangażowana w BB
Daj znacA ja właśnie coś dziś zaczynam czuć podbrzusze jak na okres więc nie wiem czy coś z tego będzie w piątek robię betę
marzycielko
trzymam kciukiA ja właśnie coś dziś zaczynam czuć podbrzusze jak na okres więc nie wiem czy coś z tego będzie w piątek robię betę
ja bete robie w sobote
reklama
marzycielko
trzymam kciuki <3Hej, dziewczyny, dziś mój dzień ;-) Pomiędzy pracą i innymi sprawami wpadnę do lekarza na małą IUI ;-) A potem mam tyle do zrobienia, że mam nadzieję, że czas do testu szybko minie ;-)
Miłego dnia wszystkim!
Podziel się: