Tak właśnie jestem na stymulacji cyklu i punkcja w przyszłym tygodniu. Transfer w połowie czerwcaCzyli teraz przygotowujecie sie do in vitro?
reklama
Karolaajn
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki by sie udałoTak właśnie jestem na stymulacji cyklu i punkcja w przyszłym tygodniu. Transfer w połowie czerwca
marzycielko
Fanka BB :)
Ja też się nastawiłam na sukces pewnie dlatego że przed iui okazało się że mam dwa pęcherzyki, więc jest to wieksza szansa na sukces ale czym bliżej bety to mam coraz bardziej mieszane uczuciaJa przy żadnej nic nie czułam, przy trzeciej też krwawiłam po zabiegu a poza tym nic. Ja się nakręciłam że tym razem się uda wiem że to źle i pewnie mocno się rozczaruje
marzycielko
bądź dobrej myśli trzymam kciuki za twoje pęcherzykiŻyczę wam aby wasze IUI się udały i żebyście nie musiały myśleć o in vitro
I boję się że przed samą punkcja okarze się że zostało mi 2 pęcherzyki albo wcale. Że znikną ;(
marzycielko
kiedy masz punkcje ?Życzę wam aby wasze IUI się udały i żebyście nie musiały myśleć o in vitro
I boję się że przed samą punkcja okarze się że zostało mi 2 pęcherzyki albo wcale. Że znikną ;(
marzycielko
dziewczyny po iui jak sie czujecie ?
u mnie dzisiaj 9 dzień po iui i czuje sie normalnie
u mnie dzisiaj 9 dzień po iui i czuje sie normalnie
Madame JS
Cześć wszystkim! Jestem po monitoringu i w czwartek podchodzę do trzeciej iui... na absolutnym luzie szczerze mówiąc, bo i tak się szykuję do in vitro. Mam tyle do zrobienia w tym miesiącu, że nawet nie będę mieć czasu na rozmyślania i gdybania. Chyba sobie nastawię jakiś alarm, żeby o teście pamiętać...
Doktor planuje na niedzielękiedy masz punkcje ?
reklama
Karolaajn
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki za pozytywy testCześć wszystkim! Jestem po monitoringu i w czwartek podchodzę do trzeciej iui... na absolutnym luzie szczerze mówiąc, bo i tak się szykuję do in vitro. Mam tyle do zrobienia w tym miesiącu, że nawet nie będę mieć czasu na rozmyślania i gdybania. Chyba sobie nastawię jakiś alarm, żeby o teście pamiętać...
Podziel się: