reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

Morfologia tzn liczba plemników o prawidłowej budowie czy to jakieś inne badanie mój ma te 4 % zawsze prawidłowych z tych badań nigdy żaden lekarz nie zlecał nam robienia fragmentacji DNA ani testu HBA. Stwierdzając jednocześnie ze przy takiej ilości i ruchu postępowym plemniczkow nie ma potrzeby ale może warto jednak wykonać.
Tak morfologia to plemniki o prawidłowej budowie.

reklama
Tak morfologia to plemniki o prawidłowej budowie.
No to u mojego od ponad roku wszystkie badania pokazują 4% może stad nie zlecał dodatkowych mężowi. Jak pianka oczyści i nie wyjdzie IUI to chyba trzeba będzie zbadać i zamrozić w razie czego na przyszłość nasienie. A u Was jeśli masz drożne jajowody to etap połączenia zawodzi wiec zróbcie na pewno ten test.

No to u mojego od ponad roku wszystkie badania pokazują 4% może stad nie zlecał dodatkowych mężowi. Jak pianka oczyści i nie wyjdzie IUI to chyba trzeba będzie zbadać i zamrozić w razie czego na przyszłość nasienie. A u Was jeśli masz drożne jajowody to etap połączenia zawodzi wiec zróbcie na pewno ten test.
mam nadzieje ze to moja ostatnia iui, nie wiem czy mam jeszcze sile na następne próby.
Nie wiem czemu ale gorzej przyzywam druga nie udana iui od pierwszej.

Hej dziewczyny ja dzisiaj jestem 14 dni po iui, beta hcg robiłam 10 dni po iui i <1.10. Myślicie ze za szybko zrobiłam tą betę ?

Zrobię jutro rano test o czułości 10 jeżeli coś by wyszło to już powinno pokazać, jak wyjdzie chodź lekko pozytywny to polecę na betę a jak biel vizira to wiadomo będę czekać na @.

reklama
Do góry