reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
Nie ma czego się bać ;p?
Nie ma ! :-D Wiem, że w Polsce to przebiega trochę inaczej, ale zasadniczo to naprawdę krótki zabieg. Ja spędziłam w szpitalu tylko kilka godzin. Narkoza, kanapka, i do domu, a następnego dnia do pracy ;-) Lekkie krwawienie przez 3 dni. A Twoja będzie diagnostyczna czy operacyjna?

Nie ma ! :-D Wiem, że w Polsce to przebiega trochę inaczej, ale zasadniczo to naprawdę krótki zabieg. Ja spędziłam w szpitalu tylko kilka godzin. Narkoza, kanapka, i do domu, a następnego dnia do pracy ;-) Lekkie krwawienie przez 3 dni. A Twoja będzie diagnostyczna czy operacyjna?
Diagnostyczna jeśli coś nie tak to odrazu zrobią ;p ja mam w czwartek i miałam plan na piątek zwolnienie wziąć ;p żeby psychicznie dojść do siebie hehe

Diagnostyczna jeśli coś nie tak to odrazu zrobią ;p ja mam w czwartek i miałam plan na piątek zwolnienie wziąć ;p żeby psychicznie dojść do siebie hehe
Myślę, że spokojnie możesz wziąć i zrelaksować się w przedłużony weekend. Jedyne dolegliwości, jakie miałam, to ból głowy, ale zero bólu brzucha... ;-)

reklama
trzymam kciuki :)
ja tez w marcu będę podchodzić do pierwszej IUI <3
co lekarz będzie sprawdzał na kontroli ?
Z tego co mówił to pęcherzyk wyglądał jakby miał zaraz pęknąć, lekarz stwierdził że może to być za 5min albo za 5godzin. W środę na usg powinno być już widać czy doszło do pęknięcia i będziemy widzieć czy była owulacja.

Do góry