Także życzę bliźniaków, a nawet trojaczkow Też czasami mysle o bliźniakach ,bo córka ma 11 lat ,ale jak myślę o obowiązkach to mi się odechciewa, ale co będzie to będzie, żeby chociaż jedno było ☺Nawet nie wiesz jakie to jest Nasze wielkie marzenie
reklama
Tak klinika Bocian w Białymstoku. Ja mam 100km. Przez rok do dr Jasińskiej. Pierwszy raz byłam teraz u Dr Mrugacza (polecam widać że ma mega doświadczenie)Jeśli mogę zapytać jesteś w Klinice Bocian ? Dużo dobrego słyszałam!!!! Tylko ze ja to bym nusiala tam jechać z 7 h ((
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Dziewczyny mam zamiennik Lametta to to samo nie ?
Hej. O pierwszej próbie powiedziałam. Jednak to była zła decyzja. Presja otoczenia spotęgowała mój ból. Czułam się fatalnie. Dosłownie mogę napisać że nie czułam się kobietą, to już chyba podchodziło pod załamanie nerwowe..Dziewczyny a Wy mowilyscie komuś z Waszego bliskiego otoczenia o tym wszystkim ? Jak dajecie sobie radę psychicznie?
O drugiej próbie już nikt nie wiedział. Było przykro, ale dużo spokojniej, bez żadnych telefonów z zewnątrz.
Dziewczyny a Wy mowilyscie komuś z Waszego bliskiego otoczenia o tym wszystkim ? Jak dajecie sobie radę psychicznie?
W sedno.ja powiedziałam tylko mojej przyjaciółce, nie chciałam mówić mamie i siostrze aby nie zaczęły sie o mnie martwic a najbardzie to lubie sie żalić na forum bo tutaj wszyscy mnie rozumieją a ktos kto nie mial problemow z zajesciem w ciaze nawet nie zdaje sobie sprawy jaka to ciężka sytuacja
Może jestem mało aktywna,ale jestem na bieżąco. Już samo czytanie forum daje nadzieję i wsparcie
marzycielko
ja chodzę do klinika Bocian w Katowicach i również jestem zadowolonaTak klinika Bocian w Białymstoku. Ja mam 100km. Przez rok do dr Jasińskiej. Pierwszy raz byłam teraz u Dr Mrugacza (polecam widać że ma mega doświadczenie)
Serduszkowelove
Na Dzień Kobiet idę na sprawdzenie pęcherzyków to będzie 10dc , kurcze trochę się boję bo jest dużo pęcherzyków i żeby się nie okazało że urośnie 5 czy 6
Jak będziesz miała tyle to Ci nie zrobią iui.Na Dzień Kobiet idę na sprawdzenie pęcherzyków to będzie 10dc , kurcze trochę się boję bo jest dużo pęcherzyków i żeby się nie okazało że urośnie 5 czy 6
Serduszkowelove
Dlatego się boję, ale nie mam na to za dużego wpływu, jeśli się okaże że za dużo to po prostu będziemy wiedzieć że to nie dla mojego organizmu to moja pierwsza stymulacja w życiu, nie wiem czy to placebo ale mam takiego powera do działania aż jestem w szokuJak będziesz miała tyle to Ci nie zrobią iui.
reklama
Tez bym tyle chciala w sensie chociaż 3 pęcherzyki, ja po stymulacji zawsze mam 1Dlatego się boję, ale nie mam na to za dużego wpływu, jeśli się okaże że za dużo to po prostu będziemy wiedzieć że to nie dla mojego organizmu to moja pierwsza stymulacja w życiu, nie wiem czy to placebo ale mam takiego powera do działania aż jestem w szoku
Podziel się: