reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

Też jestem nauczycielką ;-) Ale mnie to już spisano na straty... Koleżanka sobie wyliczyła, gdy brałam ślub: wesele w czerwcu, to na macierzyński pójdziesz tak najpóźniej w kwietniu, to wtedy spokojnie mogę Cię zastąpić. Od tamtej pory minęły prawie 3 lata... a o wiele więcej lat minęło od momentu, gdy przejmowałam się uwagami dyrekcji. Myślałam o dobru szkoły, uczniów, kolegów... ale teraz myślę wyłącznie o sobie. Tak jak oni wszyscy :-)
Mam tak samo myślałam o każdym a nie o sobie. Teraz pierwszy raz w życiu zaczęłam chodzić na zwolnienia żeby być na wizycie w klinice bo inaczej się nie da ;p mam koleżanki które wiedzą gdzie jadę i przychodzą za mnie na lekcje. A dyrekcja już mówi "kiedy Pani chce proszę się nie wstydzić brać wolne" oczywiście nie wie dokładnie o co chodzi ale domyśla się bo na zwolnieniach wszytko ma

reklama
Nie bo to był dzien przed okresem więc za późno ja implantację ;( inseminacja była 14.02. boje się że znowu torbiel się zrobiła bo nie pękł pęcherzyk.
Ja pamiętam z 1 ciąży naturalnej ,ze w dniu okresu zaczął mnie bardzo brzuch boleć jak na okres i miałam plamkę czerwoną na wkładce i byłam świecie przekonana ,że okres się zaczął, no ale na szczescie nie był to okres tylko pozniej doszłam do wniosku ,że pewnie musiała to być implantacja

Dziękuję za taki odzew kochane ♡♡♡ u mnie wie szwagierka , teściowa, a moja mama piąte przez dziesiąte, ogólnie największe wsparcie mam od męża, znosi moje wybuchy i mnie rozumie. Oczywiście nie mówię im wszystkiego kiedy co i jak. Nikt nas nie zrozumie dopóki tego nie przeżył! Święte słowa! A takie głupie gadanie jesteś mloda , zdrowa, wszystko w swoim czasie to jeszcze bardziej podminowuje!!! 😠
Jak się czasami człowiek wygada to lżej się robi . Ja poprostu po 6 latach staran musiałam, bo bym oszalala, a tak nie muszę słuchać pytań ,że najwyższa pora ,bo córka ma 11lat ,a reszta mnie nie obchodzi ,niech się zastanawiają

Ja dziś po wizycie u Dr. Mrugacza. W końcu ktoś mi powiedział konkrety ;) wszytko dobrze jedynie macica się nie podoba coś ze ścianą (nie powtórzę) więc zaleca histeroskopie wtedy można coś poprawić i następnie max 2cykle z dużą dawką hormonów i jak dalej nic to in vitro. Powiedział że napewno będę w ciąży ;) a znam osoby które u niego się leczyły i zawsze prawdę mówi ;p

Dziewczyny jadę po Aromka , mam brać od dzisiaj do soboty po 1 tabletce, pęcherzyków jest sporo od 6 do 9 10 mm , brałyście kiedyś jak się po nim mogę czuć? Kurcze żebym się nie przestymulowała 🤔🤔 ale myślę że Doktor wie co robi

Ja dziś po wizycie u Dr. Mrugacza. W końcu ktoś mi powiedział konkrety ;) wszytko dobrze jedynie macica się nie podoba coś ze ścianą (nie powtórzę) więc zaleca histeroskopie wtedy można coś poprawić i następnie max 2cykle z dużą dawką hormonów i jak dalej nic to in vitro. Powiedział że napewno będę w ciąży ;) a znam osoby które u niego się leczyły i zawsze prawdę mówi ;p
Jeśli mogę zapytać jesteś w Klinice Bocian ? Dużo dobrego słyszałam!!!! Tylko ze ja to bym nusiala tam jechać z 7 h :(((

Dziewczyny jadę po Aromka , mam brać od dzisiaj do soboty po 1 tabletce, pęcherzyków jest sporo od 6 do 9 10 mm , brałyście kiedyś jak się po nim mogę czuć? Kurcze żebym się nie przestymulowała 🤔🤔 ale myślę że Doktor wie co robi
Ja brałam aromek ,mi ogólnie nic po nim nie było, normalnie się czułam, ale każdy organizm inaczej reaguje ,widzę, ładna hodowla 😊 Życzę bliźniaków 😊

reklama
Do góry