Serduszkowelove
Fanka BB :)
Dajesz nadzieję!! ale ja mentalnie chyba się szykuje do in vitro , jeszcze 2 inseminacje a jak się nie uda to raczej wyczerpię juz swoje pokłady cierpliwości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który to dzień cyklu ? Może to była implantacjaMam pytanie może któraś z Was tak miała. W niedzielę miałam robić test ale w sobotę dostałam brązowych plamień. Odrazu miałam w głowie że okres. Ale dla upewnienia się zrobiłam test w niedzielę -negat. Plamienia ustały (poniedziałek) więc nie wiem czy to taki krótki okres czy jestem przed ? ;/
Nie ma co się załamywać. Ja też już miałam wszystkiego dość i jeszcze do tego niby nie robią za bardzo na pękniętych pęcherzykach bo wolą na niepeknietych i odpuściłam całkowicie sobie i nie nastawiałam a tu takie coś także głowa do góry będę trzymać kciukiDajesz nadzieję!! ale ja mentalnie chyba się szykuje do in vitro , jeszcze 2 inseminacje a jak się nie uda to raczej wyczerpię juz swoje pokłady cierpliwości
U mnie wie siostra ,i bliska koleżanka, bo poprostu kiedyś trzeba się wkoncu komuś wygadaćDziewczyny a Wy mowilyscie komuś z Waszego bliskiego otoczenia o tym wszystkim ? Jak dajecie sobie radę psychicznie?
ja powiedziałam tylko mojej przyjaciółce, nie chciałam mówić mamie i siostrze aby nie zaczęły sie o mnie martwic a najbardzie to lubie sie żalić na forum bo tutaj wszyscy mnie rozumieją a ktos kto nie mial problemow z zajesciem w ciaze nawet nie zdaje sobie sprawy jaka to ciężka sytuacjaDziewczyny a Wy mowilyscie komuś z Waszego bliskiego otoczenia o tym wszystkim ? Jak dajecie sobie radę psychicznie?
Właśnie nie każdy to rozumie. U mnie głównie "jestes młoda. Za dużo myślisz .nie myśl a wyjdzie" chciałabym odpuścić ale wiem że coraz mniej czasu mam ze względu na niskie Amhja powiedziałam tylko mojej przyjaciółce, nie chciałam mówić mamie i siostrze aby nie zaczęły sie o mnie martwic a najbardzie to lubie sie żalić na forum bo tutaj wszyscy mnie rozumieją a ktos kto nie mial problemow z zajesciem w ciaze nawet nie zdaje sobie sprawy jaka to ciężka sytuacja
Nie bo to był dzien przed okresem więc za późno ja implantację ;( inseminacja była 14.02. boje się że znowu torbiel się zrobiła bo nie pękł pęcherzyk.A który to dzień cyklu ? Może to była implantacja
Właśnie z tego co mi lekarz tłumaczył przy poprzedniej to za późno nie jest jeśli miałaś robioną 14.02 i to na niepeknietych pęcherzach także ja bym śmiało zmieniła dla pewnością beta HCG. Bo 2 dniu okresu często niby się zdarza plamienie implantacyjneNie bo to był dzien przed okresem więc za późno ja implantację ;( inseminacja była 14.02. boje się że znowu torbiel się zrobiła bo nie pękł pęcherzyk.