Przykro mi. Ale coś tam mimo wszystko ruszyło. Trzymam kciuki za następny raz.Hej dziewczyny moja beta z wtorki 10,00 a dzisiaj <3,55 także walczymy kolejny cykl, tym razem stymulowany na Lamette.
reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Współczuję, trzymaj się! Wiem że to nie fajnie ale z drugiej strony do zapłodnienia doszło, to już coś.Niestety tak, chodź miesiączki nie mam jeszcze ale już brzuch boli wiec zapewne dostanie jutro.
Natalija_26
Zaangażowana w BB
Przez tyle lat to już nawet człowiek tego tak nie przeżywa, działamy dalejWspółczuję, trzymaj się! Wiem że to nie fajnie ale z drugiej strony do zapłodnienia doszło, to już coś.
Natalija_26
Zaangażowana w BB
Coś rusza ale szybko się cofa Ostatnio już tak miałam ze zrobiłam beta hcg w 12 dpo i miałam 12,96 a dwa dni później < 1,70. Teraz równe 10,00 a dwa dni po <3,55. No coz to była moja pierwsza inseminacja na naturalnym cyklu. Następny będzie stymulowany i zobaczymy czy coś się z tego urodziPrzykro mi. Ale coś tam mimo wszystko ruszyło. Trzymam kciuki za następny raz.
Natalija_26
Zaangażowana w BB
Myśle ze nie, nie miałam takiego przypadku ale jeżeli we wtorek zrobiłaś betę i wyniosła <2,30 i dwa dni później nie urosła dalej jest 2,30 to myśle ze ten cykl jest stracony. Beta powyżej 5 jest brana jako ciąża a 2,30 to nawet nie ma ciąży.Dziewczyny a czy jest możliwe, że Beta wzrośnie dopiero parę dni po planowym dniu miesiączki?
Ja powinnam dostać miesiączkę wczoraj, no ale Beta malutka
W poniedziałek jadę do lekarza i chyba będziemy kierować się na in vitro.
lady_in_blue
A lekarz coś mówił o tych biochemach? Włączył Ci jakieś dodatkowe leki?Coś rusza ale szybko się cofa Ostatnio już tak miałam ze zrobiłam beta hcg w 12 dpo i miałam 12,96 a dwa dni później < 1,70. Teraz równe 10,00 a dwa dni po <3,55. No coz to była moja pierwsza inseminacja na naturalnym cyklu. Następny będzie stymulowany i zobaczymy czy coś się z tego urodzi
Martyna_03
Początkująca w BB
Dziewczyny zrobiłam dzis test … 11 dni po iui . Negatywny…
lady_in_blue
Poczekaj jeszcze ze dwa dni, może @ nie przyjdzie?Dziewczyny zrobiłam dzis test … 11 dni po iui . Negatywny…
reklama
Martyna_03
Początkująca w BB
Właśnie zastanawiam się czy może nie za wczesnie. Czytałam ze zagnieżdżenia zarodka potrzeba 6-12 dni … A testy w domu mam kiepskiej jakości. Spróbuje jeszcze w niedziele. Cały czas utrzymuje mi się temp. 37,3Poczekaj jeszcze ze dwa dni, może @ nie przyjdzie?
Podziel się: