Witam Was ja 14lutego miałam 2inseminacje. Czytam Was żeby mieć więcej motywacji dobrze mieć wsparcie osób które to samo przeżywają ;( od roku jestem w Klinice Bocian tyle się napatrzyłam na pary że aż jak tam jestem to mam łzy w oczach ile osób ma taki problem I kolejna osoba która podobnie testuje bo miała 14 lutego inseminację. To czekamy razem ja również 14 lutego i też 2 inseminacja.
reklama
BiałystokHej a gdzie w Bocianie się leczysz bo ja Białystok
Ja tak mam napisane że 12-14 dni po inseminacji. Także chyba zrobię w sobotę 26 to powinno już być normalnie wiarygodne bo po 1 robiłam 13 dni po i już wynik był pewnyKiedy robimy test ;D? Ja mam 28.02 ale strach jest. Zawsze jak miałam test robić to już były bóle jak przed okresem ;(
Daj znać zrobię po Tobie trzymam kciuki żeby Walentynki były szczęśliweJa tak mam napisane że 12-14 dni po inseminacji. Także chyba zrobię w sobotę 26 to powinno już być normalnie wiarygodne bo po 1 robiłam 13 dni po i już wynik był pewny
Ok no miejmy nadzieję że będą szczęśliweDaj znać zrobię po Tobie trzymam kciuki żeby Walentynki były szczęśliwe
Natalija_26
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny moja beta z wtorki 10,00 a dzisiaj <3,55 także walczymy kolejny cykl, tym razem stymulowany na Lamette.
Elwira99
Zaciekawiona BB
Moja Beta pozostała bez zmian 2,30Hej dziewczyny moja beta z wtorki 10,00 a dzisiaj <3,55 także walczymy kolejny cykl, tym razem stymulowany na Lamette.
lady_in_blue
Fanka BB :)
Czyli niestety biochem ?Hej dziewczyny moja beta z wtorki 10,00 a dzisiaj <3,55 także walczymy kolejny cykl, tym razem stymulowany na Lamette.
reklama
Natalija_26
Zaangażowana w BB
Niestety tak, chodź miesiączki nie mam jeszcze ale już brzuch boli wiec zapewne dostanie jutro.Czyli niestety biochem ?
Podziel się: