Kasiunia2152
Zaciekawiona BB
Nam tez proponował ale niestety sie nie udalo ty kiedy testujesz bete?Właśnie proponował iui najpierw bo powiedział, że jest duża szansa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nam tez proponował ale niestety sie nie udalo ty kiedy testujesz bete?Właśnie proponował iui najpierw bo powiedział, że jest duża szansa.
Jakimi lekami byłaś stymulowana? Po iui tez masz przyjmować duphaston 2x1 tabletkaNam tez proponował ale niestety sie nie udalo ty kiedy testujesz bete?
Planowo powinnam 15 lutego, ale możliwe że wcześniej tez przetestuje.Nam tez proponował ale niestety sie nie udalo ty kiedy testujesz bete?
Na początku przy pierwszej i drugiej iui brałam Lamettę a teraz Clo. Duphaston 2x1 tabletka.Jakimi lekami byłaś stymulowana? Po iui tez masz przyjmować duphaston 2x1 tabletka
Na początku przy pierwszej i drugiej iui brałam Lamettę a teraz Clo. Duphaston 2x1 tabletka
Dziękuje jeszcze parę dni w niepewności.Ja tez clo a później duphaston. Trzymam kciuki żeby Ci się udało
To jest właśnie najgorsze. A mam jeszcze jedno pytanie mial może ktos z twoich znajomych invitro?Dziękuje jeszcze parę dni w niepewności.
Niestety nie znam nikogo takiego.To jest właśnie najgorsze. A mam jeszcze jedno pytanie mial może ktos z twoich znajomych invitro?
A ty wcześniejsze iui w jakiej klinice miałaś robione tez w Krakowie?Niestety nie znam nikogo takiego.