Elwira99
Zaciekawiona BB
Wcześniej miałam w Katowicach w Gyncentrum i nie polecam.A ty wcześniejsze iui w jakiej klinice miałaś robione tez w Krakowie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wcześniej miałam w Katowicach w Gyncentrum i nie polecam.A ty wcześniejsze iui w jakiej klinice miałaś robione tez w Krakowie?
Ja właśnie nie wiem co mam robić czy probowac podchodzić do drugiej iui czy od razu do invitroWcześniej miałam w Katowicach w Gyncentrum i nie polecam.
Myślę, że tu już lekarz podpowie. Ja już psychicznie nie wytrzymuje dlatego jak nie wyjdzie teraz to już chcę invitro.Ja właśnie nie wiem co mam robić czy probowac podchodzić do drugiej iui czy od razu do invitro
A nie wiesz ile ważne sa badania do iui a ile do invitro?Ja właśnie nie wiem co mam robić czy probowac podchodzić do drugiej iui czy od razu do invitro
Niestety nie wiem ile.A nie wiesz ile ważne sa badania do iui a ile do in vitro
Ja wlasnie tez nie wytrzymuje psychicznie. Myślę ze on powie ze to jest nasza decyzja.Myślę, że tu już lekarz podpowie. Ja już psychicznie nie wytrzymuje dlatego jak nie wyjdzie teraz to już chcę invitro.
A ty jesteś z Krakowa jeśli można wiedzieć?Ja wlasnie tez nie wytrzymuje psychicznie. Myślę ze on powie ze to jest nasza decyzja.
Do iui 6 miesiecyA nie wiesz ile ważne sa badania do iui a ile do invitro?
Dzięki wielkieDo iui 6 miesiecy
Do in vitro 3 miesiące
A to nie zależy od kliniki? Bo mnie się wydaje, że mówili mi że 6 miesięcy do obu.Do iui 6 miesiecy
Do in vitro 3 miesiące