reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

Dziewczyny miałam iui 29.01 test mam zrobić 14.02 przyjmuje codziennie duphaston 2x1 i od czasu iui ciągle pobolewa mnie podbrzusze i krzyż . Dziś mam 20 dc i mam 37,2 temp i bóle głowy . Czy może któraś z was tak ma lub miała?
Tak, to prawdopodobnie progesteron za tym stoi.

reklama
Przede wszystkim lekarz w klinice Parens dr.Janeczko umie odpowiedzieć na każde pytanie i mówi jak jest. W poprzedniej klinice Gyncentrum Pani doktor podała mi zastrzyk 12 h przed zabiegiem, wiec to już było dla mnie dziwne.
Po drugie kazała mi kupić taki proszek do picia, który niby miał wspomagać zajście w ciąże ( oczywiście proszek był firmy Gyncentrum). W dniu inseminacji zmienili mi godzinę bez poinformowania mnie o tym, Pani z rejestracji zadzwoniła gdzie jestem bo mi zaraz termin przepadnie. Nie poinformowali mnie również jakie badania muszę wykonać tzn. Wirusologię i tak dalej i robiłam to na ostatnią chwilę. Gdy już byłam w gabinecie zabiegowym to czekałam 45 min już rozebrana na lekarza… Inseminacje były obydwie nieudane, ale z góry Pani doktor namawiała nas od razu na in vitro - bo droższe.
Ta klinika zajęła się teraz szczepieniami, i testami na COVID niestety.
Oczywiście oprócz kosztów inseminacji musiałam wykonać test na COVID, który dodatkowo kosztował 400 zł.
Witam. Tez jestem właśnie po inseminacji w klinice Parens która mi robil dr Janeczko ale niestety bezowocnie. Mam pytanie co jest przyczyną inseminacji ucb?

Przede wszystkim lekarz w klinice Parens dr.Janeczko umie odpowiedzieć na każde pytanie i mówi jak jest. W poprzedniej klinice Gyncentrum Pani doktor podała mi zastrzyk 12 h przed zabiegiem, wiec to już było dla mnie dziwne.
Po drugie kazała mi kupić taki proszek do picia, który niby miał wspomagać zajście w ciąże ( oczywiście proszek był firmy Gyncentrum). W dniu inseminacji zmienili mi godzinę bez poinformowania mnie o tym, Pani z rejestracji zadzwoniła gdzie jestem bo mi zaraz termin przepadnie. Nie poinformowali mnie również jakie badania muszę wykonać tzn. Wirusologię i tak dalej i robiłam to na ostatnią chwilę. Gdy już byłam w gabinecie zabiegowym to czekałam 45 min już rozebrana na lekarza… Inseminacje były obydwie nieudane, ale z góry Pani doktor namawiała nas od razu na in vitro - bo droższe.
Ta klinika zajęła się teraz szczepieniami, i testami na COVID niestety.
Oczywiście oprócz kosztów inseminacji musiałam wykonać test na COVID, który dodatkowo kosztował 400 zł.
Witam. Tez właśnie jestem po pierwszej iui w kilnice Parens w Krakowie która robił mi doktor Janeczko ale niestety bezowocnie. Jeśli można wiedzieć co było przyczyną u cb podejścia do iui

Witam. Tez właśnie jestem po pierwszej iui w kilnice Parens w Krakowie która robił mi doktor Janeczko ale niestety bezowocnie. Jeśli można wiedzieć co było przyczyną u cb podejścia do iui
Staramy się z mężem od 3 lat bezowocnie, mąż ma bardzo słabe wyniki nasienia dlatego próbujemy iui.
Czy będziesz podejmować kolejną próbę?

reklama
Do góry