Też tak miałam byłam pewna że pękł ale nie pękł ;p przed IUI robią usg .mi też robili 3 hormony z krwi żeby sprawdzić ich poziomDziewczyny zabolał mnie lewy jajnik ten z którego będę mieć owulacja i mam "głupie" myśli ze może jajeczko pękło wcześniej a IUI dopiero w sobote...
przed IUI robia USG ?
reklama
Mi nic nie mówili więc byłam na pustym, żeby do łazienki nie biec po ;pDziewczyny IUI robiłyście na pełnym czy pustym pęcherzu ?
Moj lekarz nic mi nie powiedziala na ten temat.
Hej, mało się udzielam i tylko czytam co piszecie, ale tez mam dosyć tych wizyt i nieudanych prób. Właśnie czekam w kolejce na usg, żeby lekarz stwierdził kiedy 3cie podejście do inseminacji - czy jutro, czy w sobotę.
Życzę nam wszystkim powodzenia w tej walce
Życzę nam wszystkim powodzenia w tej walce
Renjja
Fanka BB :)
A polecacie kogoś z Wrocławia ?
Dziewczyny zabolał mnie lewy jajnik ten z którego będę mieć owulacja i mam "głupie" myśli ze może jajeczko pękło wcześniej a IUI dopiero w sobote...
przed IUI robia USG ?
Renjja
Tez tak miałam, przed IUI jak tylko coś poczułam to się bałam ze już po owulacji, ale na szczęście nic się nie działo, jeśli chodzi o pęcherz to nic mi lekarka nie mówiła o tymDziewczyny zabolał mnie lewy jajnik ten z którego będę mieć owulacja i mam "głupie" myśli ze może jajeczko pękło wcześniej a IUI dopiero w sobote...
przed IUI robia USG ?
Renjja
Hej dziewczyny, zrobiłam dzisiaj test ciążowy taki z moczu, 4 dni przed testowaniem, wyszła mi druga blada kreseczka ale wszystko mnie boli jak przed okresem, nie chce się nakręcać ;( zastrzyk z ovitrele miałam 14 wiec chyba już nie powinno pokazywać w organizmie ?
marzycielko
Wow trzymam kciuki aby maluch był z tobą ❤ powtórz test za dwa dni dla upewnienia sięHej dziewczyny, zrobiłam dzisiaj test ciążowy taki z moczu, 4 dni przed testowaniem, wyszła mi druga blada kreseczka ale wszystko mnie boli jak przed okresem, nie chce się nakręcać ;( zastrzyk z ovitrele miałam 14 wiec chyba już nie powinno pokazywać w organizmie ?
Madame JS
Cześć, no to super wieści! Po Ovitrelle już nie powinno być śladu, więc wszystko się dobrze zapowiada. W poniedziałek na betę marszHej dziewczyny, zrobiłam dzisiaj test ciążowy taki z moczu, 4 dni przed testowaniem, wyszła mi druga blada kreseczka ale wszystko mnie boli jak przed okresem, nie chce się nakręcać ;( zastrzyk z ovitrele miałam 14 wiec chyba już nie powinno pokazywać w organizmie ?
marzycielko
Dzieeczyny ja już jestem po inseminacji na USG było widać że przecherzyk jeszcze nie pękł lekarza powiedział że to dobrze. Wy też robiliście IUI na nie peknietemy?
reklama
Renjja
Ja takDzieeczyny ja już jestem po inseminacji na USG było widać że przecherzyk jeszcze nie pękł lekarza powiedział że to dobrze. Wy też robiliście IUI na nie peknietemy?
Podziel się: