reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
Hej dziewczyny, jestem tu nowa ❤️ w środę miałam pierwsza IUI, w załączeniu dodaje wyniki nasienia przed zabiegiem.. proszę dajcie znać co myślicie o nich ... Jestem kłębkiem nerwów bo staramy się o dzidziusia od 6 lat.. na 2 dzien po IUI miałam malutko brązowego śluzu w postaci takiej nitki.. czy któraś z Was miała podobnie ? Wyhodowałam 2 pecherzyki, ktore pekly przed samym zabiegiem. Stymulację owu Ovitrelle 2 zastrzyki plus progesteron dopochwowo 400 2xdziennie.. trzymajcie się kochane ❤️

Załączniki

• received_797058478188892.jpeg
    received_797058478188892.jpeg
    62,4 KB · Wyświetleń: 75
Hej dziewczyny, jestem tu nowa ❤️ w środę miałam pierwsza IUI, w załączeniu dodaje wyniki nasienia przed zabiegiem.. proszę dajcie znać co myślicie o nich ... Jestem kłębkiem nerwów bo staramy się o dzidziusia od 6 lat.. na 2 dzien po IUI miałam malutko brązowego śluzu w postaci takiej nitki.. czy któraś z Was miała podobnie ? Wyhodowałam 2 pecherzyki, ktore pekly przed samym zabiegiem. Stymulację owu Ovitrelle 2 zastrzyki plus progesteron dopochwowo 400 2xdziennie.. trzymajcie się kochane ❤️
🙏 dajcie znać co myślicie, odchodzę od zmysłów.. na pytanie do lekarza - jak wg Pana wyglądają te parametry odpowiedział "wszystko macie na kartce" :( podejście za takie pieniądze godne jedynie krytyki..

Słabe nasienie męża właśnie..uważasz, że za mała ta objętość żeby w ogóle robić IUI? Leczymy się w bocianie i póki co każdy lekarz utrzymuje, że są szanse przy IUI a ja gdzieś tam.z tyłu głowy mam, że bez in vitro się nie obejdzie :/
Sama leczyłam się w Bocianie, u nas też jest słabe nasienie ze względu na morfologię 0% wszystkie inne parametry są ok. Niestety jesteśmy po trzech nieudanych iui gdzie lekarz dawał nam szansę ale wiadomo że powodzenie iui to zaledwie 10% czy szansa na sukces jak przy naturalnych staraniach. Teraz zmieniliśmy klinikę i na wstępie lekarz powiedział nam że z taką morfologia może być nawet problem po ivf :(

Sama leczyłam się w Bocianie, u nas też jest słabe nasienie ze względu na morfologię 0% wszystkie inne parametry są ok. Niestety jesteśmy po trzech nieudanych iui gdzie lekarz dawał nam szansę ale wiadomo że powodzenie iui to zaledwie 10% czy szansa na sukces jak przy naturalnych staraniach. Teraz zmieniliśmy klinikę i na wstępie lekarz powiedział nam że z taką morfologia może być nawet problem po ivf :(
No właśnie, odnoszę wrażenie, ze dobrze zarabiają na takich jak my :((( jak 1 IUI nam nie wyjdzie to będę naciskać na ivf, nie będę się łudzić, mamy po 34 lata i 6 lat starań i leczenia różnymi specyfikami..

U nas morfologia 2%, 94% - uszkodzone główki, wstawki 80%, Witki 10%, indeks TZI 1,9

reklama
Do góry