reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
Hej dziewczyny, jestem tu nowa ❤️ w środę miałam pierwsza IUI, w załączeniu dodaje wyniki nasienia przed zabiegiem.. proszę dajcie znać co myślicie o nich ... Jestem kłębkiem nerwów bo staramy się o dzidziusia od 6 lat.. na 2 dzien po IUI miałam malutko brązowego śluzu w postaci takiej nitki.. czy któraś z Was miała podobnie ? Wyhodowałam 2 pecherzyki, ktore pekly przed samym zabiegiem. Stymulację owu Ovitrelle 2 zastrzyki plus progesteron dopochwowo 400 2xdziennie.. trzymajcie się kochane ❤️

Załączniki

• received_797058478188892.jpeg
    received_797058478188892.jpeg
    62,4 KB · Wyświetleń: 70
Hej dziewczyny, jestem tu nowa ❤️ w środę miałam pierwsza IUI, w załączeniu dodaje wyniki nasienia przed zabiegiem.. proszę dajcie znać co myślicie o nich ... Jestem kłębkiem nerwów bo staramy się o dzidziusia od 6 lat.. na 2 dzien po IUI miałam malutko brązowego śluzu w postaci takiej nitki.. czy któraś z Was miała podobnie ? Wyhodowałam 2 pecherzyki, ktore pekly przed samym zabiegiem. Stymulację owu Ovitrelle 2 zastrzyki plus progesteron dopochwowo 400 2xdziennie.. trzymajcie się kochane ❤️
🙏 dajcie znać co myślicie, odchodzę od zmysłów.. na pytanie do lekarza - jak wg Pana wyglądają te parametry odpowiedział "wszystko macie na kartce" :( podejście za takie pieniądze godne jedynie krytyki..

Słabe nasienie męża właśnie..uważasz, że za mała ta objętość żeby w ogóle robić IUI? Leczymy się w bocianie i póki co każdy lekarz utrzymuje, że są szanse przy IUI a ja gdzieś tam.z tyłu głowy mam, że bez in vitro się nie obejdzie :/
Sama leczyłam się w Bocianie, u nas też jest słabe nasienie ze względu na morfologię 0% wszystkie inne parametry są ok. Niestety jesteśmy po trzech nieudanych iui gdzie lekarz dawał nam szansę ale wiadomo że powodzenie iui to zaledwie 10% czy szansa na sukces jak przy naturalnych staraniach. Teraz zmieniliśmy klinikę i na wstępie lekarz powiedział nam że z taką morfologia może być nawet problem po ivf :(

Sama leczyłam się w Bocianie, u nas też jest słabe nasienie ze względu na morfologię 0% wszystkie inne parametry są ok. Niestety jesteśmy po trzech nieudanych iui gdzie lekarz dawał nam szansę ale wiadomo że powodzenie iui to zaledwie 10% czy szansa na sukces jak przy naturalnych staraniach. Teraz zmieniliśmy klinikę i na wstępie lekarz powiedział nam że z taką morfologia może być nawet problem po ivf :(
No właśnie, odnoszę wrażenie, ze dobrze zarabiają na takich jak my :((( jak 1 IUI nam nie wyjdzie to będę naciskać na ivf, nie będę się łudzić, mamy po 34 lata i 6 lat starań i leczenia różnymi specyfikami..

U nas morfologia 2%, 94% - uszkodzone główki, wstawki 80%, Witki 10%, indeks TZI 1,9

reklama
Do góry