3mam kciuki najmocniej jak się da! Niech nowy rok będzie dla nas wszystkich tym szczęśliwymJa właśnie zaraz mam 2 inseminacje ... trzymajcie kciuki
reklama
Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
Trzymam mocno ! ♥
A ja dzisiaj powinnam dostać @ i czekam co dalej. Już nawet nie chce robić testów ani bety na razie poprostu czekam.....Trzymam mocno ! ♥
Madzia_85
Zaciekawiona BB
Trzymam kciuki. Ja dziś po 3 inseminacji.Ja właśnie zaraz mam 2 inseminacje ... trzymajcie kciuki
Madzia_85
Zaciekawiona BB
U mnie ten sam problem. Wyniki dobre, nasienie podobno tez a ciąży nie ma. Dziś 3 inseminacja. Jak nie wyjdzie to chyba podejdziemy już do invitro.Nie, bo to nie ma związku. Powiedziano mi, że jeśli IUI nie wychodzi to tym bardziej naturalnie nie zajdę w ciążę. Nie wiem w czym jest problem...może np. w jakości komórek jajowych...podchodząc do in vitro wtedy się dowiem, bo oceniają komórki pod względem jakościowym. Najgorsze dla mnie w tym wszystkim jest to, że na nic się nie leczę...wszystkie wyniki mam dobre...a mimo to jest jakiś problem Jedyne co to morfologia plemników była kiepska, ale poprawiliśmy na 4%.
Kasiulka128
Trzymam kciuki żeby się udałoU mnie ten sam problem. Wyniki dobre, nasienie podobno tez a ciąży nie ma. Dziś 3 inseminacja. Jak nie wyjdzie to chyba podejdziemy już do invitro.
Madzia_85
Zaciekawiona BB
IUI była już robiona na pękniętych pęcherzykach niestety.Trzymam kciuki żeby się udało
O to testujemy razem . Mam nadzieję że uśmiechnie się do nas szczęście ❤Trzymam kciuki. Ja dziś po 3 inseminacji.
Madzia_85
Zaciekawiona BB
U mnie iui na już pękniętym pęcherzyku wiec mam mieszane uczucia.O to testujemy razem . Mam nadzieję że uśmiechnie się do nas szczęście ❤
reklama
Kasiulka128
Na pękniętych też się udaje....to nie ma znaczenia większegoU mnie iui na już pękniętym pęcherzyku wiec mam mieszane uczucia.