reklama
Kasiulka128
Fanka BB :)
Wszystkiego dobrego!!!Dziewczyny życzę Wam Zdrowych Wesołych Świat, a przede wszystkim życzę nam przezywania kolejnych świat w powiększonym gronie.
PAULANGELA
Hejka Agaaa jak tam u Ciebie ??Trzymam mocno ! ♥
Agaaaaaaaa
Hej byliśmy 22.12 ponownie u lekarza był człowieczek i serduszko Dalej ten krwiak ale nie powiększył się i dalej mam się oszczędzać oprócz dupastonu mam teraz brać luteinę bo progesteron mi spadł o polowe od ostatnich badań i lekarz na to ze nie dobrze nie dobrze … a jak się spytałam czy to bardzo nie dobrze to odpowiedział ze nie zadaje się pytań jak się nie chce usłyszeć odpowiedzi i nie wiem co mam myśleć .. zdenerwował mnie bo pytając chciałam usłyszeć odpowiedzHejka Agaaa jak tam u Ciebie ?
Zdrowych wesołych świat ! ️
PAULANGELA
Miałas prawo usłyszeć odpowiedż choćby najgorszą. Jej co za lekarz... Super że serducho bije, progesteron niepokoi ale musisz być dobrej myśli.. I po następnej wizycie przekazać nam dobre wieści. Wesołych Świąt;
Ostatnia edycja:
Magda23122
Zaciekawiona BB
Super gratulacje dla was aby ten maluszek zdrowo rósł. Dawno mnie tu nie było trochę odpuściłam nie podeszliśmy do 2 IUI. Klinika w której mieliśmy 1 IUI jakoś olała temat i nawet nie kontaktowała się z nami choc my co chwila dzwoniliśmy co dalej robić. No ale do sedna cuda się zdążają. Po 4.5 roku starań niespodzianka sylwestrowa na teście dwie grube krechy aż sama nie dowierzam. Więc życzę nam wszystkim aby ten przyszły rok był owocny w kolejne bobaski.Hej byliśmy 22.12 ponownie u lekarza był człowieczek i serduszko Dalej ten krwiak ale nie powiększył się i dalej mam się oszczędzać oprócz dupastonu mam teraz brać luteinę bo progesteron mi spadł o polowe od ostatnich badań i lekarz na to ze nie dobrze nie dobrze … a jak się spytałam czy to bardzo nie dobrze to odpowiedział ze nie zadaje się pytań jak się nie chce usłyszeć odpowiedzi i nie wiem co mam myśleć .. zdenerwował mnie bo pytając chciałam usłyszeć odpowiedz
Zdrowych wesołych świat ! ️
Agaaaaaaaa
Gratulacje !
PAULANGELA
Hejka jak tam u Ciebie ?U mnie ten sam problem. Wyniki dobre, nasienie podobno tez a ciąży nie ma. Dziś 3 inseminacja. Jak nie wyjdzie to chyba podejdziemy już do invitro.
reklama
Madzia_85
Zaciekawiona BB
Niestety się nie udało ale tak myślałam, ze za późno była przeprowadzona iui. Jesteśmy za tydzień umówieni na pierwsza wizytę invitro.Hejka jak tam u Ciebie ?