Gratulacjeboje się cieszyć w środę powtórzę
reklama
karolcia91
Fanka BB :)
Ja się nie szczepilam. Jestem w 19 tc i bardzo się boje zachorować, ale podobnie boje się szczepionki. Sam producent w ulotce pisze, ze jeżeli nie jest się w dużym zagrożeniu na zachorowanie w ciąży to żeby się skonsultować z lekarzem… lekarze doradzają szczepienia dlatego codziennie mam mętlik w głowie, ale grupa kobiet w ciąży jest dopiero w czasie badań… ciężki temat bardzo.Dziewczyny szczepiłyście się na Covid?
Ja nie ale jest tyle zachorowań wśród znajomych że zaczynam się bać.
Nie konsultowalam tego z lekarzem, nie jakie są opinie lekarzy...
Jeżeli chodzi o starania to o owulacji nie słyszałam nic, ale nasza lekarka odradzała wówczas szczepienie męża z uwagi na duże ryzyko gorączki co mogłoby przegrzać nasienie
W ciąży podobno najbezpieczniej szczepić się w 3 trymestrze...Ja niezauwazylam nic takiego iui miała na naturalnym cyklu I udało sie za pierwszym razem . 30.05 miałam szczepienie a iui 24.09 , nie brałam tabletek antykoncepcyjnych , a okres miałam czasem jeden dzien różnicy max , zawsze w punkt owulacja tez regularnie więc to raczej mit z zaburzeniem owulacji
Ja dzisiaj poszłam sie zaszczepić, a nóż widelec wpłynie pozytywnie na starania
A tak poważnie to wokół mnie wszyscy są chorzy, rodzice znajomych umierają...
Po prostu się bałam, wiem że szczepionka tez mnie nie uchroni... stało się, trudno
Kto testuje w przyszłym tygodniu oprócz mnie ?
Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
Trzymam kciuki !!!Ja testuje w czwartek w tym tygodniu.
Który to będzie dzien po inseminacji?
Która to Twoja inseminacja ?Dzięki 14 dzień po. Inseminacje miałam 18.11. Już stresik jest ale taki pozytywny. Nie mam objawów czasami zakuje mnie jajnik.
Ja jedyne co mam, to zawroty głowy, ale jestem dopiero 7 dzien po... więc wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek objawy
reklama
Pierwsza i w głębi serducha mam nadzieję ze udana .Która to Twoja inseminacja ?
Ja jedyne co mam, to zawroty głowy, ale jestem dopiero 7 dzien po... więc wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek objawy