reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
Ja rano robilam drugi test o czułości 25 Ale znowu jedna krecha . 12 dzien dzisiaj. Chyba kupie jakis dobry test I poczekam do niedzieli :( bo chyba się bardziej załamuje

reklama
Ja rano robilam drugi test o czułości 25 Ale znowu jedna krecha . 12 dzien dzisiaj. Chyba kupie jakis dobry test I poczekam do niedzieli :( bo chyba się bardziej załamuje
Poczekaj do 14 dnia po iui i idź na bete nie ma co sugerować się testami bo czasami oszukują. Trzymam kciuki. Ja jutro z rana jadę na krew. Hm jakoś zleciały te 14 dni od iui

Dalej nic za bardzo nie czuje trochę wzdety brzuch słabo śpię w nocy a w ciągu dnia zmęczona trochę zaczynaja mnie te sutki bolec i na wieczór tak trochę mi mdło 😃 wieczorne mdłości nie ze wymiotuje ale taki posmak tak dziwnie

Idę do kliniki 8.12
Myślałam ze pójdę dopiero jakoś przed świetami albo po ale wysłałam wyniki lekarzowi i kazał umówić się na wtorek środę w przyszłym tyg jeszcze widać nic nie będzie ale widocznie takie zasady maja

Idę do kliniki 8.12
Myślałam ze pójdę dopiero jakoś przed świetami albo po ale wysłałam wyniki lekarzowi i kazał umówić się na wtorek środę w przyszłym tyg jeszcze widać nic nie będzie ale widocznie takie zasady maja
Mi też kazali się umówić tak szybko. Sprawdzają czy ciąża jest w macicy (jest cień) czy nie jest przypadkiem pozamaciczna bo z IUI zdarzają sie pozamaciczne.
Nie myśl pesymistycznie, juz się udało i na pewno jest wszystko w porządku 🤗🤗🤗

reklama
Idę do kliniki 8.12
Pewnie chcą sprawdzić czy ciąża jest we właściwym miejscu i czy jest już jakiś kropek, który może być zarodkiem :) tez tak miałam

Do góry