reklama
Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
Coś ostatnio same zle nowiny ja tez tego 15.11 miałam i nic zupełnie nic dziwnego innego żadnych objawów i tez mnie to martwi
Mnie korci aby dziś zrobić test. 8 dni po inseminacji ale to chyba zdecydowanie za wcześnieCoś ostatnio same zle nowiny ja tez tego 15.11 miałam i nic zupełnie nic dziwnego innego żadnych objawów i tez mnie to martwi
Ja dzisiaj dopiero 4 dzien i na głowę dostajeMnie korci aby dziś zrobić test. 8 dni po inseminacji ale to chyba zdecydowanie za wcześnie
Agaaaaaaaa
Noo mi tez to siedzi w głowie ale chyba poczekam do sobotyMnie korci aby dziś zrobić test. 8 dni po inseminacji ale to chyba zdecydowanie za wcześnie
Dużo Agow się zrobiło
Hej dziewczyny jestem 14 dzien po inseminacji dzis powinnam testować jednak jak narazie się wstrzymuje ponieważ od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres i tak lekko plamie jasnoczerwono . Myslalam ze dziś się sytuacja rozwnie i jednak przyjedzie miesiączka jednak drugi dzień to samo . Sama juz nie wiem jak to interpretować testować się boję bo boje się rozczarowania . Jak myślicie mogę jeszcze miec nadzieje czy jednak przepowiada to miesiaczke.? Dodam że do niedzieli bylam na utrogestanie
To może być wszystko tak naprawdę. Testuj jak będziesz miala dostac okres to i tak dostaniesz . Mnie tez to czeka Ale nic nie zrobimy . Trzymam kciuki i daj znaćHej dziewczyny jestem 14 dzien po inseminacji dzis powinnam testować jednak jak narazie się wstrzymuje ponieważ od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres i tak lekko plamie jasnoczerwono . Myslalam ze dziś się sytuacja rozwnie i jednak przyjedzie miesiączka jednak drugi dzień to samo . Sama juz nie wiem jak to interpretować testować się boję bo boje się rozczarowania . Jak myślicie mogę jeszcze miec nadzieje czy jednak przepowiada to miesiaczke.? Dodam że do niedzieli bylam na utrogestanie
reklama
Agaaaaaaaa
Są 2 wyjścia oby było to to pozytywne
Strach przed rozczarowaniem rozumiem bo chcemy mieć do końca nadzieje zrób test jak będziesz gotowa
Strach przed rozczarowaniem rozumiem bo chcemy mieć do końca nadzieje zrób test jak będziesz gotowa